Când mărimea contează. A creierului.

De 12comments Permalink
@dreamstime.com

@dreamstime.com

Atenție! Când nu ai p*&ă, nu ai drepturi! Femeile au luptat mult pentru asta, acum să vă explic:

Înainte de un articol mai “picant” îmi place să pun o poză cu un text mai funny, dar și foarte adevărat, pe Facebook. De ce? Pentru că vreau să văd reacțiile, comentariile…

Bun… am pus o poză cu o actriță. În poză (film) tipa stă cu gura căscată și ochii închiși. La ea am scris: Când ești o fată drăguță cu suflet bun și el e simpatic dar are p*&a mică, te prefaci că e mare și zbieri ca tâmpita “Oh, daaa! Aaaah, uuuh! F*&e-mă!” în timp ce te gândești în ce să te îmbraci mâine și la ce poftă ți-a venit de un pui la grătar și o salată cu roșii.”

Bineînțeles că toți bărbații cu p*&a mică s-au simțit atacați. Au început înjurăturile în privat și explicațiile pe Facebook: “Dacă ea e găleată, înseamnă că am eu p*&a mică?” “Raluca, nu știi diferența. Dragoste e una, sex e alta!”

Băieți, ce are sula cu prefectura? Cu toții știm că dacă face dragoste cu tine, te și f*&e. Și cu toții știm că singurii care fac mișto și simt nevoia să răspundă “ea e largă” sunt ăia care au p*&a mică și n-au creier.

Bărbații scriu zilnic despre femei “bune” cu “țâțe mari”… noi, femeile, de ce să nu vorbim despre bărbați nasoli cu p*&a mică? Da, așa e… există și bărbați cu țâțe mari, dar nu sunt un subiect interesant.

Hai să fim serioși, SIZE MATTER! Nu, o femeie “normală” nu vrea o p*&ă de 30 de cm, pentru că… nu! În primul rând, arată ca dracu! E o bucată de carne care atârnă până la genunchi și te gândești că poate dacă se scoală p*&a, face gaură în tavan și se supără vecinul. Și cum dracu să îi faci sex oral? O cioflăi ca proasta pe margini și apoi o lingi cu frică, în timp ce încerci să o strângi bine cu ambele mâini, să nu se strâmbe, iar. Saaau… nu se scoală, deh… e prea mare, nu are atât de mult sânge în tot corpul, săracu’ băiat! Stai ca proasta și te uiți la ea, cum se uită babele la colivă, gândindu-te că poate era mai bine cu o p*&ă mai mică. Acum csf? Ncsf.

De-a lungul anilor am cunoscut tot felul de bărbați. Am avut mereu foarte mulți prieteni/amici, pentru că nu îmi plăcea compania femeilor invidioase și bârfitoare care din 10 în 10 minute alergau la baie să vomite sau să se machieze. Cu băieții beam și râdeam. Povesteau tot felul de întâmplări ciudate și aventuri. Femeile nu glumesc cum glumesc bărbații. Bărbații fac mișto unul de altul, nu se supără. Bărbații se consideră frumoși și cu p*&a mare chiar dacă sunt urâți și au p*&a mică. Femeile te blestemă dacă te iei de aspectul lor fizic sau îndrăznești să le spui că rochia scurtă nu merge cu cizme până la genunchi. Se simt urâte chiar dacă sunt frumoase.

Și cum toți bărbații vorbesc despre p*&a lor, eu fiind printre ei, îi știam. “Alex” avea p*&a mare. “Ion” o avea strâmbă, trăgea spre dreapta. “Toni” o avea în sus. A lui “Vasile” era mică, dar “simpatică”. Dacă nu povesteau ei, aflam de pe la prietenele complexate pe care le combinam cu ei, doar ca să scap eu de proști și să rămânem prieteni. Eram un fel de Tinder, când nu exista Tinder.

Să revin la subiect: Orice femeie vrea să simtă că este f*&*tă. Să o simți, nu să te doară! Și nu să simți aer în vagin în loc de penis. Deci, o p*&ă normală, dragilor! Ce înseamnă asta? Well… un studiu recent, făcut de Body Dysmorphic Disorder (BDD, o boală gravă în care o persoană este preocupată cu defecte minore sau imaginare fizice) a măsurat 15.521 de penisuri. După studiul făcut, apare că un penis “normal” aflat în erecție, are 13,2 cm lungime. Deci, dragilor… dacă p*&a dumneavoastă este de 8 cm în stare erectă, da… e mică! Nu aveți dreptul de a vă lauda că faceți “dragoste” sau să jigniți femei. Nu aveți dreptul să vorbiți despre “femei nef*&*te”, “drepturile unei femei în societate” sau să scrieți “dă-o dracu de largă!” Astea sunt doar studii, eu vreau să vă vorbesc despre atitudine. Atitudinea contează mai mult decât cm. Când un bărbat este sigur pe el, este sexy. Iar ea, dacă vă iubește pulicica (sau puloiul) vă iubește pentru că o faceți să se simtă bine mereu, nu doar în pat. Degeaba ai p*&a mare dacă nu ești capabil să o f*&i fără să o dezbraci. Brain sex, baby!

Știți de ce mulți bărbați cred că au p*&a mică? Pentru că sunt fraieri, de-aia! Își cumpără “bemveu” să pară mai mare și cred că sexul înseamnă doar penetrare. Pentru că au ideea că f*t femeile cu bucata aia de carne dintre picioare, nu cu tot ce vine pe lângă ea. O femeie se simte împlinită atunci când o tratezi ca pe o regină, nu când îți bagi p*&a și atât. P*&ă găsești peste tot, creier… mai rar!

Raluca Jensen

Raluca Jensen

Cineva mi-a spus odată că "a avea nevoie și a vrea un bărbat sunt două lucruri diferite." Trăiesc singură de la 18 ani. La 20 de ani credeam că nu pot respira fără el. La 25 am devenit mamă. La 26 m-am desparțit. Acum, la 30... încerc să înțeleg de ce mi-am reparat singură prizele prin casă și de ce mi-am montat mereu singură mobila deși eram într-o relație. Poate că el a avut nevoie de mine?

În timpul liber scriu. De ce? Pentru că vocea din capul meu nu tace și pentru că ăsta este singurul meu mod de a nu uita limba română.

Sunt olteancă și vorbesc română cu accent suedez din 1998.
Raluca Jensen

Latest posts by Raluca Jensen (see all)

12 Comments
 • Mady
  December 7, 2016

  Raluca pur si simplu te ador!!! Rad de una singura de fiecare data cand iti citesc articolele. Atata sinceritate bruta si ironie la un loc ma delecteaza de fiecare data.

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Hestround
  December 7, 2016

  Era si o vorba, cu pula sculata fute orice prost…

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Kitana
  December 7, 2016

  asa este, creierul e cea mai mare zona erogena! :)

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • kla2005
  December 7, 2016

  SHIT JUST GOT REAL!

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Nic
  December 7, 2016

  În sfîrșit, un articol care îmi place în totalitate!

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • toma stan
  December 7, 2016

  Pur si simplu un articol pentru tratarea inhibitiilor masculine si de ce nu feminine .
  Prin 1980 insurat find la o bere cu „baietii” am intrebat un fost coleg de liceu , de ce nu se insoara , o colega de servici „bagandu-l” in seama mai mult decat normal .
  A trebuit sa-l conving eu ca este …..normal si dotat corespunzator .
  Pur si simplu articolul acesta ii risipea temerile .

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • bonifaciu lazau
  December 7, 2016

  Nice, fain text.. :)

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

 • Cassades
  December 7, 2016

  de creier si scula mare nu pomeneste nimeni ?

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Gabi
  December 8, 2016

  Puțin cam perimat textul pentru finele lui 2016…deja au apărut mașinile electrice. Crede-mă că un bărbat adevărat n-are nevoie de nimic, nici de părerea/confirmarea vreunei femei cum că are sau nu pulă sau puță, nici de futut, gătit, spălat; de fapt nu prea are nevoie de femei, și în niciun caz astea care ne înconjoară și care în loc să ne facă pula dură, ne fac viața așa… Drept urmare femeile care se plâng de prezența prea multor puțulici, sunt cele care de fapt au generat apariția lor pentru că nu au făcut față bărbaților reali. Femeile de care vorbești tu sunt un procent extrem de redus, mult mai redus decât bărbații mișto. Hai fetelor, regenerarea! :)

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  • bula
   December 8, 2016

   stai jos,ai pula mica !!!

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • robert
  December 9, 2016

  Buna .Unde ai invatat suedeza?

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Anonim
  January 15, 2017

  Doar ce am dat de acest sit/blog dar m-am amuzat copios la tot ce am citit. Pacat ca nu gandesc mai multe femei asa ca tine sau poate o fac dar nu se arata si prefera sa tina ascunsa aceasta parte a lor, oricum pari super de treaba si iti urez succes in tot ceea ce iti propui.

  P.s – Mitul ca marimea nu conteaza tocmai a fost spulberat !!! :))) ( baieti aveti grija de acum !!! )

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *