Cine îi ascultă pe Buzdugan și Morar?

maxresdefault-2Emisiunea de dimineață de la Radio Zu este cea mai împuțită hazna care a existat vreodată în spațiul media. Xenofobia, rasismul, incultura, furtul intelectual, răutatea, ticăloșia, toate aceste calități și caracteristici sunt armele forte ale celor doi “realizatori” matinali, pe vocile cărora 1.692.200 de persoane de pe tot teritoriul României fac treaba mare în fiecare dimineață.

Se tot întreabă foarte mulți cetățeni în jurul meu cine dracu’ îi ascultă pe ăștia doi, având în vedere că în cercurile noastre nu se regăsec preferințe pentru aceste resturi umane. Ei, bine, am să vă răspund pe puncte, sub formă de statistică, cine sunt ascultătorii lui Buzdugan și Morar. Pentru că datele nu mint și sunt concludente în a identifica tipul de ascultător care râde dimineața cu gura nespălată la “glumele” celor două maimuțe.

Așadar, în caz că e de mirare cum de Buzdugan și Morar domină topurile emisiunilor matinale, iată care e profilul fanilor lor din câteva statistici:

1. Jumătate dintre români nu se spală pe mâini după folosirea toaletei.

2. Unul din patru adulţi nu se spală pe mâini după ce schimbă scutecele sau pamperşii sugarilor.

3. Unul din patru români nu se spală pe mâini după ce a intrat în contact cu banii.

4.  Un român foloseşte mai puţin de două tuburi de pastă de dinţi pe an iar anual, in Romania, se folosesc 125 de mililitri de pastă de dinţi în timp ce medicii stomatologi spun că, dacă populația s-ar spăla pe dinţi de două ori pe zi, s-ar folosi 600 de mililitri de pastă de dinţi.

5. 72% la sută din români prezintă carii dentare.

6. 19% dintre români nu se spală pe dinţi nici măcar o dată pe zi din “cauza” lipsei timpului și spațiului.

7. 40% din electoratul țării este analfabet, iar Romania este ţara cu cei mai mulţi analfabeţi din Europa.

8. 6% din populaţia Romaniei nu ştie carte, adică 150.000 de români trebuie să-şi pună amprenta, pentru că nu știu să se semneze.

9. 41% dintre elevii români au acasă mai puţin de zece cărţi şi 40% dintre adolescenţii de 15 ani citesc cu dificultate.

10. În Romania, intre 15% si 19,9% dintre cetățeni spun că nu ar dori să aibă drept vecini oameni de alta rasă.

11.  45% dintre romani n-ar accepta să aibă vecini gay, 60% nu și-ar dori prieteni gay, iar 74% nu ar accepta ca în familia lor să existe persoane gay.

12.  10% din populaţia ţării are probleme cu alcoolul, procent ce se află în plină creştere. Birturile din Romania sunt printre putinele din Europa deschise și pline la 7.00 dimineaţa.

13.   Un român bea, in medie, intre 15 si 19 litri de alcool pur pe an.

14.  Un român mănâncă 120 de kilograme de paine proastă pe an (conţinut ridicat de ameliatori şi afânători) mai precis consumă anual 400 de franzele de câte 300 de grame fiecare.

15.  200.000 de romani mănâncă shaorma zilnic.

16.  2.500 de violuri pe an au loc în medie, pe an, în România.

17.   În peste 30% din cazurile de viol din Romania, victimele nu au mers până la capăt în acuzarea făptaşilor, ci şi-au retras plângerile. În 20-25% din cazuri, ancheta nu s-a finalizat cu trimiterea în judecată.

18.  In 2012 (anul ultimei statistici de gen), numărul infracţiunilor a sărit peste bariera de 300.000 pe an (omor, viol, furt, fals sau o tentativă de omor, ucidere din culpă, vătămare corporală gravă, lovire sau vătămare cauzatoare de moarte, tâlhărie, gestiune frauduloasă, înşelăciune, delapidare, distrugere, falsuri, contrabandă etc.).

19.  Din 2009 si pana in 2013, 1.927 de persoane din instituțiile statului au fost condamnate pentru fapte de corupție.

20.  In ultimii zece ani, 98 de judecători și 42 de procurori au fost sancționați disciplinar. În unele cazuri pedepsele au ajuns pana la eliminarea din magistratură.

Suntem o țară de analfabeți, inculți, nespălați pe dinți, rasiști și jegoși. Printre noi umblă liberi o grămadă corupți, criminali și violatori. Și atunci de ce vă mai întrebați cine îi ascultă pe Buzdugan și Morar?

Cine vrea să îi audă în deplinătatea vocației lor sa dea click aici

Corina Bacanu

Corina Bacanu

De 16 ani copywriter. Idea Writer. Curious. Blonde by Choice. Jump and the net will appear.
Corina Bacanu
16 Comments
 • Frantz
  May 30, 2016

  Total de acord cu dumneavoastră.
  Însă am o obiecțiune la faza cu doritul vecinilor de altă rasă: țiganii.
  Nu aș accepta și orice român zdravăn la cap nu ar accepta țigan ca vecin.
  Mizerie, jeg, manele, țărănism, infecție, astea sunt rezultatul conviețuirii cu țigani pe aproape.
  Unde un țigan pune piciorul, locul ăla se usucă și devine un morman de gunoaie.
  Și da, știu că există și țigani ok, doar că ăia sunt prea puțini procentual, ca să-i putem considera o normalitate.
  Oamenii ăia sunt excepția.
  Zi bună și să vă feriți de țigani.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 53 Thumb down 32

  • Madalin
   May 30, 2016

   Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Comentariu neapreciat. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 24

  • daydr3am3r
   May 30, 2016

   Cool. Tocmai ai validat tot articolul in cateva randuri. De preferat ar fi totusi sa nu decizi singur cine e zdravan la cap si cine nu.

   Like ori Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2

 • Sorin
  May 30, 2016

  Ar fi frumos sa vedem si sursa acestor statistici, ca asa e usor de spus – 89% dintre blogeri de pe internet mint.

  Sunt total de acort cu anumite aspecte ale articolului, dar statisticilede de unde sunt? Alta tari din europa au aceste probleme, sau de ce ne-ar interesa?

  @Frantz – e usor sa generalizezi dar asa cum sunt Romani mai tigani decat Tiganii, la fel o sa poti sa gasesti si Tigani mai Romani decat Romanii. Un om fara carte trebuie ajutat si indrumat spre o cale mai buna atat cat poate iar daca o sa il scuipi, el de ce nu te-ar scuipa?

  Dezbarere echilibrată. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 9

  • daydr3am3r
   May 30, 2016

   Sunt statisticile anuale europene. Ar trebui sa se regaseasca pe unul din siteurile UE (eurobarometer poate), ei publica rezultatele finale.

   Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Paul
   May 30, 2016

   Fără nicio intenţie de rasism, dar susţin afirmaţiile lui Frantz. Un vecin ţigan înseamnă: Scandal la el în familie şi uneori şi la tine, aproape zilnic. Ajungi să îţi vinzi casa pe nimic pentru a-ţi proteja familia. Furt din curte, furt din casă, cuvinte grele şi urâte pe care chiar dacă nu îţi sunt adresate trebuie să le asculte toată familia, mizerie (pe care o aruncă la tine în curte sau în stradă), zgâriat maşina, spart maşina, jignit şi speriat musafirii (ai tăi, ajungi să nu te mai viziteze nimeni), multe altele… Te întreb acum, ce drept au ei să îţi distrugă viaţa? Ai avut vecini ţigani? A, ai încercat să educi, să îndrumi vreodată un ţigan? Dar o familie întreagă de ţigani? Îţi dedici viaţa îndreptării lor când cei mai mulţi dintre noi nu avem suficient timp pentru familia proprie? Ştii că (într-o proporţie covârşitoare) ţiganii nu doar că nu se tem de puşcărie dar şi se mândresc cu asta? Este viaţa pe care ţi-ai dori-o doar pentru că nu vrei să fi homofob? Sunt doar întrebări, eu am trăit mult timp într-un cartier cu mulţi ţigani. Casa nu am putut să o vând, aproape că am donat-o. Şi am muncit 18 ani ca să plătesc o altă casă…

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1

  • daydr3am3r
   June 1, 2016

   @Paul – Si eu stau in cartier cu tigani multi de 10+ ani si nu am avut nicio problema. Nici scandal, nici batai, nici furturi, nici mizerie and so on. Cum ziceam, generalizarea nu face bine nimanui.

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2

 • adela seremi
  May 30, 2016

  Veniti in grecia sa vedeti cum stau grecii prin taverne (nu sunt deloc mai spectaculoase decat carciumile din RO ) incepand cu ora 6. Deja pe la orele 13 tavernele sunt pline. 8 din 10 grecii de peste 20 ani nu stiu orice alta limba decat limba materna, cat despre tiganii greci ce pot sa spun… daca s-ar putea ar fura si pielea de pe tine. Igiena lor ,tinuta lor , lasa de dorit. Daca romanii sunt obezi, veniti sa vedeti copiii grecilor…copii sub 10 ani…si nimeni nu se teme pentru sanatatea lor…pt ca “sunt in crestere” … fastfood-uri din 10 in 10 m.
  Daca noi intre noi am ajuns sa ne clasificam pe categorii… de ce ne mai suparam cand o face altcineva????

  Like ori Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2

 • Dan
  May 30, 2016

  “7. 40% din electoratul țării este analfabet, iar Romania este ţara cu cei mai mulţi analfabeţi din Europa.

  8. 6% din populaţia Romaniei nu ştie carte, adică 150.000 de români trebuie să-şi pună amprenta, pentru că nu știu să se semneze.”

  Cred ca statistica asta se referea la Bucuresti si cineva a schimbat in Romania ca sa para lucrurile mai dramatice. Sper ca nu tu pentru ca altfel nu ai fi cu nimic mai presus decat cei pe care ii terfelesti mai sus.

  Revenind la subiect, baietii astia (Buzdu, Morar, baietii de la Kiss FM, Maruta, Capatos samd) traiesc pentru ca presa le permite sa traiasca. Ia sa nu mai scrie nimeni, dar nimeni timp de un an de zile nimic despre ei sa vedeti ce fel dispar. Dar, na cand o buna parte din jurnalisti fac presa pe si in genunchi n-ai ce pretentii sa mai ai.

  Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4

 • Iulian m
  May 30, 2016

  Eu sunt unul dintre cei care îi asculta pe cei doi! Vorbesc la trecut deoarece de când am văzut dovezi clare de furt (de la tine, de la Mihai V.) nu mai vreau sa aud de ei. Aș spune referitor la cele enumerate de tine că nu sunt nici nespălat, nici analfabet s.a.m.d. Ceea ce te deranjează la ei nu trebuie să se îndrepte către cei care-i ascultă. La urma urmei fiecare va culege ce-a semănat! Va veni timpul să afle cât mai mulți de caracterul lor și presupun că vor proceda la fel ca mine. I-am considerat haioși si spontani, iar câteodată au ajutat persoane care bănuiesc că le mulțumesc și astăzi, în așa măsură încât chiar m-au emotionat- de asta îi ascultam…

  Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3

 • Robert
  May 30, 2016

  Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Comentariu neapreciat. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5

 • Ghici?
  May 31, 2016

  Stimata autore, dvs. din ce categorie va desprindeti? Ca zau asa, e usor sa dai copy/paste textelor de mai sus si sa te numesti si jurnalist. Oare la scoala nu ai invatat ca trebuie sa pui si sursa de unde ai luat informatiile respective? Sau poate ai facut chiat tu un sondaj printre ascultatorii celor blamati?

  Like ori Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3

 • Vasile
  May 31, 2016

  Mâncătorii de shaorma sunt cei mai criminali :)

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Florin
  May 31, 2016

  Nu stiu de unde ai tu ” statisticile” alea , da…. ai cam dat-o in bara!! …prosti, analfabeti, corupti , nespalati… Sa incepem cu politicieni corupti: cine ia votat ? Crezi ca au ajuns singuri in functia pe care o detin? Nu, o data ce ai pus stampila pe ei iti meriti soarta pentru ca ai facut-o cu mana ta !! Nespalati: ar trebui sa stii ca exista o garamada care pur si simplu traiesc de pe o luna pe alta, tu chiar crezi ca il mai doare pe el in p..a de o pasta de dinti cand el are 2 copii acasa si nui ajung bani de paine?? Prosti: ai intalnit fro data un om ” prost” ? Daca da, ai incercat fro data sa ii explici cum sta treaba, fara sa il ” arati cu degetul”, fara sa il faci sa se simta prost, fara sa il vorbesti pe la spate, fara sa il judeci? ..si in plus imi poti defini si mie prostia? Ideia ce ca daca vrei o tara mai buna va trebui sa incepi cu tine, poate una din zece persoane care te intalneste o sa vada un exemplu in tine si o sa il urmeze, nu e o diferenta mare dar in schimb e un inceput!!!

  Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2

  • nico
   July 3, 2016

   tu, de exemplu, te incadrezi la analfabeti!!!

   Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Liviu
  June 2, 2016

  Cu ce esti tu mai buna decat magarii aia doi? Nemernicii aia sinistri au balacarit o gramada de oameni care nu se pot apara iar tu ce faci? Vii la o zi dupa si te cufuresti cu neobrazare de bucuresti( cu b mic) pe tot ce-ti iese in cale.Pe cine te-ai razbunat tu de fapt?
  Eu cred ca ti se falfaie de aia doi soareci si asta a fost doar un prilej sa torni laturi in capul unor VICTIME.Spune sincer Corina, de cand asteptai un asemenea prilej?

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *