Crăciun fericit, că vă ia mama dracului!

De 7comments Permalink

Christmas and Halloween theme © Alex Malikov | Dreamstime.comDistrați-vă, că vă ia mama dracului, așa ne-a zis un șef la un moment dat la o petrecere de Crăciun de companie. Și ne-am distrat, că doar nu era să punem bot și să nu apreciem binele cu lingurița plină. Plus, eram cu toții pătrunși de spiritul Crăciunului și, când te pătrunde, te fecundează instant cu frumusețe, cadouri și piftie. Dar și tu trebuie să fii pregătit și să te lași pătruns, nu e ca și cum Crăciunu’ vine la orice fraier.

Cumpără mult! Cumpără timpul pe care nu l-ai petrecut cu copilul tot anul, cumpără-i mașinuțe, păpușele, stai în trafic pentru binele copilului și păruiește-te pentru un loc de parcare la mall. Odată intrat la mall, fii molăr adevărat și dovedește cât ești de disperat! Scormonește după oferte, cumpără rahaturi pentru colegul care ți-a picat la Secret Santa înjurând în gând americanii pentru toate obiceiurile proaste pe care ni le-au înprumutat, bagă un burger de la McDo ca să te mai răcorești și gândește-te la porția mare de sarmale care te așteaptă de ziua nașterii domnului.

Cumpără 3 pachete de colebil ca să acoperi și piftia, și salata boeuf cu pui pe care o face soacră-ta la fiecare naștere dumnezeiască sperând astfel că o s-o iubești cu cel puțin 10% mai mult. Înjur-o în gând ca e retardată și mereu uită să pună mai mulți castraveți murați așa cum îți place ție. Mergi la supermarket și nu uita că ziua de Crăciun e un fel de apocalipsă, umple coșul și dă-i una peste cap babei care s-a băgat în față la casa de marcat. Păi nesimțita asta e nesimțită și în postul Crăciunului? Arde-o!

În perioada asta, cine acordă prioritate pietonilor pe trecerea de pietoni e cel mai prost! Păi pietonii nu știu cât de stresat ești tu că parchezi pe locurile de handicapați sau pe trecere din cauza tuturor cretinilor cu mașini care nu mai au nicio limită de sărbători?

Fii cu nervii întinși, dacă nervii sunt relaxați te iau unii de prost și îți spun să mai zâmbești oleacă. Doar oamenii fără rost zâmbesc, terchea berchea fără familii care nu sunt stresați că trebuie să facă cumpărături pentru ziua domnului. Bagă și ceva electronice pe listă, când e momentul să îți cumpleri telefon nou dacă nu de Crăciun? Asta e pentru serile târzii când nu ajungi acasă să faci temele cu ăla mic, ca să îl auzi mai bine.

Drăcuie-ți în gând vecinii pentru mirosurile de mâncare de pe scara blocului. Fumează un pachet pe zi ca să uiți de stresul Crăciunului. Ia–ți cel mai mare brad și îndeasă sub el toată dragostea pentru maică-ta și taică-tu pe care nu i-ai mai văzut de la Crăciunul trecut. Mergi la coafor și pune-te pe muațe, baby Jesus nu vine dacă ești nearanjată.

Crăciun fericit, că vă ia mama dracului!

Foto copyright Dreamstime.com

Corina Bacanu

Corina Bacanu

De 16 ani copywriter. Idea Writer. Curious. Blonde by Choice. Jump and the net will appear.
Corina Bacanu
7 Comments
 • Aliss
  December 16, 2015

  …si nu uita să ti decorezi casa precum Nicky Newman ,,din Tînăr si neliniștit”!(așa m-a ,,laudat” fiu miu…)

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1

 • Margareta
  December 16, 2015

  Bun,bun!cam despre asta e Craciunul.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 8 Thumb down 2

 • Poze Haioase
  December 17, 2015

  La firma am organizat secret santa si am primit un cadou foarte frumos:o cana mare cu un ren desenat pe ea, un glob pe care scrie numele firmei si anul 2015 si un magiun de prune.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1

 • Loredana Luthelo
  December 17, 2015

  Pe mine ma scăpa viroza de nevroză. Stau în pat, ma hodin și citesc.

  Pregătesc lista pentru urari:

  Fie ca…sa nu fie!

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1

 • Adriana
  January 4, 2016

  si neaparat, daca esti taran adevarat, cocalar care scuipi seminte la marginea drumului si asculti manele la maxim, taie porcul, in fata curtii, dar nu asa oricum, ci fa-l sa urle din toti plamanii de durere. sa nu cumva in postul Craciunului sa nu faci niste sacrificii sataniste pentru cre(s)tinul din tine.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

 • Simona
  December 14, 2016

  Superficial articolul exact ca o comedie americana am ras dar nu m-am gandit o clipa la Craciunul romanesc ci la faptul ca a venit momentul sa ma uit la Home Alone .
  Nu exclud faptul ca o minoritate de prin orasele cu mall petrec asa Craciunul!

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Adrian Debu
  December 15, 2016

  Te iubesc cu 10% mai mult pentru articolul asta!Love you!

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *