CUTREMURĂTOR! Ce mesaj SFÂŞIETOR transmite o doctoriță pe internet

De 2comments Permalink
friendship

@dreamstime.com

E viscol și nu vă vine să ieșiți din casă? E o zi perfectă pentru un exercițiu de imaginație : cu cine ați da de toți pereții dacă zilnic ați fi asaltat de mesaje de tipul celor pe care le citește un doctor online? În cât timp ați face o depresie gravă sau v-ați lua câmpii văzând cum hoarde de fraieri/ idioți se înrolează sub stindardele escrocilor si impostorilor?

Să exersăm, zic:

-sunteți medic veterinar și citiți articolul ” Descoperire INCREDIBILĂ a cercetătorilor britanici ! Un câine lup a învățat în doar 2 ore limba engleză folosind acest spray MIRACULOS! Cumpără 2 spray-uri și primești unul gratuit pentru ca animalul tău de companie să devină translator internațional! Mii de like și share.

-sunteți economist/ contabil și citiți ” SECRETUL pe care bancherii ți l-au ascuns toată viața! Dacă îți arzi toți banii în ziua de salariu, în 3 luni vei fi cel mai bogat om din România.” Zeci de poze cu oameni arzându-şi banii.

-sunteți mecanic auto/ inginer și sunteți asaltat de reclama ” Acest ingredient MIRACULOS curăță motorul mașinii tale pentru totdeauna! Nu va mai trebui să mergi NICIODATĂ la service dacă torni în rezervorul de combustibil ulei de ghimbir ! ” Și mii de șoferi fotografiați golind bidonul cu uleiul magic în rezervoare.

-sunteți electronist și zeci de prieteni ai dvs. au dat like și share articolului ” STUPEFIANT! Dacă îți ții telefonul peste noapte în această soluție SECRETĂ nu va trebui să mai plătești niciodată abonamentul. Amestecă bicarbonat cu lămâie și MINUNEA se va întâmpla până în zori!

-sunteți IT-ist și sunteți chemați la clienți care au aplicat ceea ce au citit pe internet “Unge router-ul cu acest amestec SIMPLU și nu o să-ți mai cadă conexiunea NICIODATĂ: amestecă miere cu ceai de urzică și bicarbonat și aplică amestecul cu generozitate pe router. Dacă îl aplici și pe calculator, nu va trebui să îl mai SCHIMBI NICIODATĂ! Se reînnoiește singur în fiecare an și AI SCĂPAT de o investiție inutilă! ”

-sunteți avocat/ notar și citiți “Aplică acest TRUC la fiecare certificat de moștenitor și jumatate din moștenire va intra automat în buzunarul tău! FĂRĂ EFORT, FĂRĂ PUȘCĂRIE! Pune ceapă în șosete când redactezi actele și NIMENI nu o să-și dea seama ce s-a întâmplat!” Și să descoperiți 20 de colegi care cer amănunte.

-sunteți profesor/învățător/educator și aveți elevi care aplică ceea ce au citit în articolul “Momente STUPEFIANTE la o școală! după ce a sărit pe geam de la etajul doi, un grup de elevi nu mai trebuie să pună NICIODATĂ semne de punctuație în text, ele apar automat atunci când elevii scriu!” Cum procedați?

Simona Tivadar e DISTRUSĂ! Anunț GROAZNIC care a pus internetul PE JAR! Ce apel DISPERAT face la cititori?

“Citiți Sereniti! Alungă plictiseala și monotonia din zilele cu vreme rea, vă binedispune și vă limpezește mințile”.

Simona Tivadar

Simona Tivadar

Medic primar în diabet, boli de nutriție si metabolism. Adepta explicației științifice cu orice preț, cu amendamentul că dacă respecți toate regulile, pierzi toată distracția. Heităr convins al vieții virtuale, care își calcă sistematic pe inimă de vreo doi ani, într-un razboi naiv și personal cu impostura medicală, vraci vegani și vârcolaci daco-plafarişti. Și care vă invită si pe voi să creșteți oastea celor care cred că "glumind putem spune orice, chiar și adevărul" -S. Freud.
Simona Tivadar
2 Comments
 • Sbi
  November 14, 2016

  Foarte misto! You’re awesome, Simona

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Dromichete
  November 14, 2016

  Ziceți dvs că cu etajul 2 rezolvăm cu semnele de punctuație.
  Eu, care stau ca și la parter, am vreo șansă ?
  Măcar cu, virgulele că mă, omoară cu zile regenta și subiectiva, firar măsa dreacu de nonorocite care ce sunt ele;
  Ă?

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *