Da, bă, sunt o pizdă cu coaie!

De 27comments Permalink

Working businesswoman Speaking on the Phone © Pavlo Syvak | Dreamstime.com copyNu urăsc misoginii. Nu-i urăsc fiindcă ura îndreptată asupra ființelor inferioare este ridicolă. E ca și cum Batman l-ar urî pe semințarul din parc. Nu, nu-l urăște dar nu ar fi rău să-i tragă o zmetie peste cap din când în când, apropo de super eroii de care avem atâta nevoie și ne lasă la greu acum. Cu această ocazie am să zic: băi, 007, ești doar o glumă proastă pentru gospodine nefericite!

Nu urăsc misoginii pentru că ar însemna, de fapt, să le urăsc pe mamele lor, tot femei ca mine. Și este de ajuns că pe mamele astea le urăsc propriii flăcăi care au învățat să disprețuiască femeia pentru că așa i-au educat propriile mame.

Știți genul ăla de mamă de băiat care nu-l lasă să spele vasele pentru că e băiat? Ei bine, tipologia asta de mame care își înlătură până și soțul în a participa la educația copilului fiindcă vor să dețină controlul absolut, cele care îi suflă în fund plodului asumând că el nu s-ar descurca să șteargă praful fiindcă e bărbat, ele sunt vinovate de viitorii misogini ratați. De ce? Păi când o vezi pe mă-ta că face toată treaba din casă, că spală, calcă, gătește, că tac-tu nu ridică niciun pai, atunci copilul băiat crede că asta e norma și femeia în general e o sclavă iar bărbatul un zeu căruia i se cuvine tot. Apoi, în adolescență, acești băieți mămoșiți încep să întâlnească femei care nu au chef să spele sau să calce pentru ei, iar concluzia este că toate femeile sunt nebune, proaste sau leneșe.

Când vulpea nu ajunge la struguri spune că sunt curve. ”Toate femeile sunt curve. În afară de mama și sora mea. Dar și ele sunt femei.”, ”Toate sunt curve în afară de mamele, soțiile și prietenele noastre” declară misoginii. Ce zic ei mai exact? Că mamele, soțiile și prietenele sunt curvele primordiale  iar celelalte curve sunt doar niște nenorocite care nu au vrut să le spele o rufă sau să le facă o tocăniță.

Ca să fie foarte clar, acesta nu este un text feminist. Mă deranjează superioritatea declarativă a feminismului așa cum mă deranjează misoginismul. Acel feminism care acuză bărbatul și transformă femeia în victimă. Ba mai mult, acest tip greșit de feminism în care se promovează “independența absolută” a femeii este și el responsabil de un număr considerabil de misogini.

Aveam un profesor în facultate care îmi spunea mereu că mai bine m-aș lăsa de scris fiindcă sunt doar o femeie diafană și fragilă. Mi-a zis un coleg mai demult că nu am credibilitate fiindcă sunt blondă și cine ia în serios blondele, în afară de ăia care ar vrea să o tăvălească puțin printre mobilele din dormitor. Mi-a comentat un cititor că sunt doar o pizdă care ar vrea să scrie ca un bărbat.

Tuturor acestor domni, dar și celor care gândesc așa, pot să le zic acum că îmi pot pune coaiele pe tastatură oricând am chef. Fiindcă, da, le am. Le-am căpătat în anii de școală apoi muncind. Pot să scuip ca un bărbat, pot să schimb roata de la mașină ca un bărbat, pot să înjur ca un birjar, pot face pipi din picioare dacă vreau. Pot să fac orice face un bărbat. Dintre toate astea, aleg să scriu ca un bărbat. Fiindcă pot. Am coaie și mă ajut de ele selectiv, când trebuie și când vreau, spre exemplu când libertățile sau drepturile fundamentale îmi sunt amenințate sau îngrădite. Dacă mă pune cineva la colț pe nedrept, atunci îmi scot pula și bat cu ea de masă. Cred că nicio femeie nu ar trebui călcată în picioare de vreun misogin a cărui carență de testosteron se oglindește bineînțeles în agresivitate sau dispreț pentru femei.  De câte ori un misogin îți zice că ești curvă sau doar o pizdă, el vorbește, de fapt, cu mă-sa. E un fel de reproș pe care nu conștientizează să i-l aducă direct și atunci își scuipă frustrările oricărei femei îi iese în cale. In rest, da, suntem doar niște doamne fragile.

Dar ai mare grijă că nu suntem mă-ta și, dacă insiști să fii dobitoc, noi putem oricând să îți arătăm că avem coaiele mai mari decât IQ-ul tău!

Foto copyright Dreamstime.com

Corina Bacanu

Corina Bacanu

De 16 ani copywriter. Idea Writer. Curious. Blonde by Choice. Jump and the net will appear.
Corina Bacanu
27 Comments
 • Catalin
  March 24, 2016

  Din pacate, ai foarte mare dreptate.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 11 Thumb down 5

 • Mișujean
  March 24, 2016

  ” Pot să fac orice face un bărbat. ”
  nu poti sa dai muie.

  (in sens propriu si vulgar, ca la metafore nu te intrece nimeni…)

  Dezbarere echilibrată. What do you think? Thumb up 30 Thumb down 29

  • George Preduca
   March 27, 2016

   Misule, esti slab de tot, mic, marunt. Umoristic de mic, jur ca rad aproape cu lacrimi.
   Te-a deranjat faptul ca nu o poti face la dezbatere pentru ca nu te tine si consideri ca i-ai aratat tu ei zicandu-i ca nu poate sa dea muie? Misule, esti criminal. Eu cred ca autoarea, pe care n-am mai citit-o (vin trimis de mihaivasilescublog) ar putea sa iti dea muie, fix in sens propriu si vulgar, in orice zi a saptamanii si de doua ori in weekend.

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 34 Thumb down 14

 • Veronica
  March 25, 2016

  Superb! Chapeau!

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 11 Thumb down 7

 • Platon Victor
  March 25, 2016

  Da, interesant articolul si bine scris chiar daca sunt unele expresii/cuvinte mai deplasate. Cred ca autoarea are dreptate dar se observa o suparare personală. Daca ar avea in vedere si datele statistice privind scorurile/notele obtinute la invatatura ar avea dovada clara ca am ajuns intr-o etapa in care fetele/femeile au scoruri mai bune decat barbatii (pe primele 8 locuri din 10 se regasesc femei). Acest fenomen are repercursiuni importante deoarece slujbele mai bine platite/importante sunt (vor fi) ocupate de femei. Impactul asupra sexului tare este important. Vechiul model in care barbatul mergea la vanat si aducea hrana familiei iar femeia pregatea vanatul se va termina cu rezultate negative pentru barbati.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4

  • Aristotel
   March 25, 2016

   Victor, “repercusiuni”. Numai bine!

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Marko
   March 28, 2016

   Platon Victor e de fapt FEMEIE!

   Like ori Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1

 • XOLV
  March 25, 2016

  Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Comentariu neapreciat. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 23

  • Corina
   August 20, 2016

   Ce naşpa eşti… :))

   Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • bigone
  March 26, 2016

  misogini sunt, în general, cei care au probleme cu erecția, dar, când veți trece de 50 de ani și vouă vă va trece … bărbăția! :D

  Dezbarere echilibrată. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 3

 • George Preduca
  March 27, 2016

  Articole ce trateaza acest subiect ar trebui sa apara 10-15 pe zi, gen sa fie conditie obligatorie pentru orice blogger sa publice macar unul pe saptamana, altfel sa i se “ia licenta”. Trebuie urgent ca toata lumea sa fie constienta de implicatiile acestui fenomen, femei si baietei deopotriva sa incerce sa il inteleaga, sa incerce sa il controleze si apoi sa incercam sa repunem lucrurile pe fagasul normal, unde femeia nu este sclava, curva proasta, noua masina de spalat.

  E adevarat ca barbatii sunt atat de slabi azi pentru ca femeile le permit, dupa cum zice si numele unui alt articol “classic” din domeniu. De aceea voi aveti o mare responsabilitate.
  Asadar, voi ii cresteti, voi le permiteti lucruri si apoi toti se intorc impotriva voastra. In teorie, vina este impartita, dar animalul prost numit barbat imediat realizeaza ca situatia il favoriozeaza grav si nu mai vrea nicio schimabare. Proasta educatie primita de la vacile de mame si sistemul partinitor in care traim perpetueaza suferinta femeilor si implicit a barbatilor, pentru ca suntem 100% dependenti unii de altii, fie ca vedem asta sau nu.

  In cautarile mele catre spiritualitate am aflat ca ni se vinde si impune separare, ca suntem mai usor de manipulat asa. Separare intre femei si barbati, intre albi si colorati, intre religii etc. Niciodata omu (prost) nu stie sa treaca peste aceste programari si sa realizeze cat de usoara si placuta ar fi viata daca ar colabora cu altii. Suntem condusi dupa modelul “divide and conquer” si noi le facem jocul.

  Am si baiat si fata. Pe fata mea o voi creste astfel incat sa nu accepte niciun cacat de la niciun barbat superior, sa fie culta, puternica si sa aiba foarte mare inceredere in ea, asftel incat sa zdrobeasca pe loc orice cacat de asazis barbat prost crescut, la nevoie nu (neaparat) de placere. Baiatului meu nu ii voi permite niciodata sa trateze urat femeile, ii voi spune la momentul potrivit ca il calc pe caput daca o va face si voi si urmari cum evolueaza relatiile lui cu fetele ca sa ma asigur de reusita.

  Atat, multumesc pentru sansa de a ma racori!

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 24 Thumb down 8

  • Marko
   April 30, 2016

   Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Comentariu neapreciat. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 12

  • AF
   August 20, 2016

   Si unde-i liberul arbitrul in cazul baiatului? Fetei ii dai, lui ii interzici, pentru ca asa crezi tu ca este corect! Insufla-i el modelul tau (presupus corect) si lasa baiatul in seama tatalui (model tot corect pentru ca tu l-ai ales).

   Like ori Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0

 • Marko
  March 28, 2016

  Hai sa comentam “responsabil” deoarece detinatoarea “bilingva” (sic) a acestei pagini doreste sa sublinieze faptul ca pentru a deveni o femeie de succes trebuie musai sa isi faca transplant de coaie si penis,deoarece in acest mod o femeie poate avea parte de sex oricand doreste (sau nu)deoarece detine tot arsenalul in dotare.(Fund)amental gresita aceasta conceptie deoarece creierul unei femei nu este structurat pe “departamente” ca al unui barbat!!!.Deci sa fie clar montarea unui aparat reproductiv masculin langa cel feminin nu va duce automat la aranjarea rafturilor haotic puse din mintea unei femei! NU!!! Punct!
  P.S.
  Sper sa nu stergi acest comentariu,deoarece el reprezinta chintesenta a aceea ce gandeste un barbat atunci cand afla ca au aparut femeile cu “coaie”

  Deci! Numai bine iti doresc!

  Dezbarere echilibrată. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 13

  • george p
   May 17, 2016

   folosesti abuziv termenul “barbat”. nu esti un barbat, esti doar un reprezentant al sexului masculin, ce isi expune parerea limitata si inculta. atat. te rog mult, nu mai zice ca vorbesti in numele barbatilor ca vomit pe calculator.

   Dezbarere echilibrată. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8

 • gerhardt
  March 30, 2016

  Inteleg sensul articolului dar cred ca e o greseala sa reactionezi in felul asta la diverse marlanii fie ele si misogine.

  A fi barbat nu inseamna sa ai sau sa arati ca ai coaie.

  Sa combati un misogin aratand ca si tu ai coaie??? De ce? Poate doar ca sa arati ca nu esti mai bun ca el.

  E drept ca un astfel de subiect si titlu aduc click-uri si comentarii dar nu cred ca asta urmareste Corina…. :)

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0

  • george p
   March 30, 2016

   ai dreptate aici, m-am cam lasat dus de val, eram sub influenta :)

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2

 • gerhardt
  March 30, 2016

  problema e ca daca ai coaie, devii purtator illegal de pizda.

  allege…

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0

  • george p
   March 30, 2016

   aici as cere explicatii suplimentare ca nu-nteleg

   Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4

 • Marius
  March 31, 2016

  Esti haioasa, nebuna si realista ! Big like !

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1

 • gabi
  April 5, 2016

  He he, nimic nu-i mai amuzant decat un catelus care se zburleste vrand sa para dulau..

  Dezbarere echilibrată. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8

 • Ovidiu Enache
  August 20, 2016

  Cum am stabilit acum o zi doua că nu ma ridic la nivelul de misogin, am să comentez. Mă ajut de limbajul din articol. Bărbaților le plac pizdele cu coaie. Pentru că genul ăsta de femei ne ajută să creștem. Să ne dezvoltăm. Să ne dorim sa fim mai buni. Ne ajută să ne creștem copii în oameni nu în cârlige de rufe. Ne ajută să ne prindem când suntem boi. Mă bucur să te cunosc femeie!

  Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1

 • Anubis'Ra
  August 20, 2016

  oare de unde porneste misoginismul , nu cumva din sanul familie , mama , tata , educatie ,SOCIETATE , religie 0_o , cand majoritatea celor care devin adulti sunt invatati de mici sa calce pe cadavre si sa iubeasca banul si puterea lui , asta invata societatea sa iubesti valorile materiale , sa devi potent financiar prin orice metode fara scrupule , despre ce vorbim ? Despre o societate pierduta si desfranata cu faza care duc spre extremism religios de orice fel , cu ideologii politice si ideologii religioase bolnave cu principii bolnave ….

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kedup
  August 21, 2016

  Tot ce pot sa inteleg din acest articol este ca ai unele frustrari referitoare la unele comportamente masculine din ziua de azi …… dar in acelasi timp dai chiar si tu cu pula’n masa…. Weird shit goin’on in your head sweety…. Treburi ipocrit de ciudate….

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • celibatar natur
  August 22, 2016

  Am gasit solutia, baietii poti fi tarani rau de tot, si asta pentru ca au coaie, coaie care produc stestosteron si de care au nevoie femeile pentru ca barbatul sa nu se faca de ras in dormitor, si dc nu este consumat stestosteronu, fetelor feritiva, dati de animale, isi mai pierde masculul mintile, hormonii preiau controlul.
  Unele chiar prefera sa le snopesti ca sa se simta excitate, fantezii maso, dar la prima vedere ele sunt gingase si inofensive, n-ai zice ca are in cap niste iesiri sexuale … pana si Freud s-ar feri de asemenea cazuri.
  Dar ei baietii pot fi si ingerasi daca le dai ceva dragoste, si cine altcineva poate face acest lucru daca nu femeia.
  Eliminam din context abuzurile de orice natura, si trecem la actiune.
  In tara asta sunt mai multe femei decat barbati. Tara asta are o generatie inapta sexual pe toate categoriile de varsta, o tara fara educatie sexuala si activitate este in deriva si duce declin demografic.
  Recomand femeilor cu sau fara coite si putulica, sa luati asa frumusel cate un barbat acasa la doua zile pentru 2-6 ore de activitate romantica sustinuta, timp de vreo 3-4 luni pe timpul verii, ca tot umblati la piele si va mirati de ce se uita animalul asta la mine de parca nu va excitati cand va frecati picioarele unu de altu cand se uita armasaru. Sa vedeti voi fetelor si doamnelor cat de linistiti, manierati, eleganti si cum doriti voi sa fie ei vor deveni dupa aceea, cred ca veti afla ca este si vina voastra.
  Hai incercati, nu de alta dar romanecele deja sunt o rusine pentru aceasta natiune. Tigancile fac cate minim 2 copii, fara casa, fara masa, fara nimic, fara farduri, rochii, masini, telefoane, cluburi, restaurante si vacante de lux.
  Tigancusa aia mica are cele mai mari ovare din Romania, il trage pe tiganus de putulica de-i sar ochii, si tot este mai golan si mai marlan cu ea decat romanul.
  Analizati bine treaba ca va da tigancusa rusinica de nu va mai pisati din picioare. Va da URO tingancusa de nu va vedeti.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gigel
  August 26, 2016

  Clar Corina dar stii cind eram tineri cei despre care vorbesti erau prosti ca nu erau barbati destul, chiar daca ei se comportau exact cum ai spus, erau oameni cu bun simt si nu doreau sa “take advantage” de fetele care se grabeau sa-si arate superbele coapse si cele mai noi directii in ale placerilor. Acei oameni pe care ai dori sa-i vezi in societate au fost dar sau c-am evaporat si au ramas doar o multime mare de misoghini printre care se mai rataceste si Unul care poate ar putea sa se dea cu tine la o “Trinta” nu printre mobilele din apartament dar poate la idei, insa probabilitatea ca tu sa-l intilneste este ca si cum si cistiga la loto: 1:10milione. Numai bafta si multumesc prietenului care I-mi da cite un share la anumite chestii interesante.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Vladimir-Ioan Văraru
  September 16, 2016

  Hello…
  Cam acesta este nivelul intelectualului român – indiferent de sex, înjură, scrie mult și prost despre non-subiecte, se simte important; ba chiar este important, este popular, probabil că obține și ceva bani…

  E ușor a scrie versuri
  Când nimic nu ai a spune,
  Înșirând cuvinte goale
  Ce din coada au să sune.

  spunea Eminescu, cândva, într-un alt context…

  Nu cred că doamna în cauză, cea care se laudă că ar avea testicule ar fi o frustrată, nu cred nici că ar fi proastă. Nu este, ba chiar are și ceva talent literar însă sunt ferm convins că este un claun care se strâmbă doar ca să placă mulțimii, să își ia banii și să plece. Ca dânsa sunt 99% din așa zisele noastre valori, niște cabotini, circari, plini de bani și de faimă – pentru că publicul lor este sub nivelul lor.

  Din cauza unor astfel de oameni, îmi doresc cu ardoare să uit complet limba română.

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *