Dacă mă vrei pe mine, ai grijă de tine

De 0 Permalink

kuvings(P) Sunt o divă. Am fost dintotdeauna, aproape constant, cu mici, dar dese, reprize de rătăcire, o divă. Rătăcirile mă apucă atunci când nu reușesc să-mi mențin silueta de divă și devin divă plină. Nu plinuță, pentru că nu-mi plac diminutivele, doar plină. Și cum îi stă mai bine unei dive decât cu al ei consort la fel de plin.

Dar gata, simțindu-mă eu așa, de vreo câtva timp, plină adică, am decis că e cazul ca al meu să se preocupe mai mult de sănătatea lui și să înceapă să slăbească. El, nu eu, ca să fim înțeleși. El este întotdeauna mai plin decât mine. Și cum m-a rugat să nu-l supun la chinuri drastice și să-l iau ușor, am început să mă documentez. Mai un video, mai o ciocolată, până când m-am hotărât că este momentul ca familia Marinescu să-și schimbe stilul de viață, iar prima pe listă este dimineața în familie. M-am decis să dau o șansă storcătoarelor prin presare la rece. Și nu orice storcător.

Am luat economiile familiei și i-am cumpărat cadou, de Dragobete, un storcător prin presare la rece Kuvings C9500PR. Știu că el voia un Apple TV, și-l dorește mult, dar e cadoul MEU pentru el, iar silueta lui e prioritară pentru mine, mai mult decât încă o electronică în casă, care să mi-l acapareze. Lasă să-l mai acaparez și eu cu ceva, că doar mi-s o divă. Îndrăgostiți în bucătărie sună mai bine decât loaze zăcând pe canapea cu trei rânduri de șunci.

Surpriza o să fie foarte mare, parcă îl văd cum or să i se aprindă ochii numai când o să vadă o cutie maaare, care are cablu, butoane, motor și lucruri de asamblat. Și în plus mă gândesc la el, la sănătatea și silueta lui, cum să nu aprecieze? Sunt convinsă că nu știe că spre deosebire de storcătoarele convenţionale cu lame rotative rapide care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, prin stoarcerea lentă la doar 60 rotații pe minut, a fructelor și legumelor întregi, dl. și dna. Marinescu, adică noi, vom bea un suc natural, bogat în vitamine și enzime, minimizând astfel pierderea de substanțe nutritive, necesare în alimentația zilnică.  Gata cu cafeaua, de acum bem elixirul tinereții, rețetă patentată la etajul 3, apartamentul de pe colț.

Trebuie să înțeleagă faptul ca este totul doar pentru el, iar eu îl voi ajuta și-mi voi sacrifica kilogramele în plus, doar pentru binele lui. Acest storcător prin presare la rece extraordinar de silențios o să-i permită să se trezească dimineața și să-mi pregătească licoarea fără să mă trezească. Ăăăă, să mă trezesc voiam să zic, pentru el, eu.

Așadar de Dragobetele ăsta am decis, pentru noi, că până nu o să slăbim, împreună, poate și cu ajutorul storcătorului ăstuia Kuvings C9500PR, nu o să mă mai vadă goală. Așa cum presează Kuvings-ul ăsta la rece, ca să mențină vitaminele din fructe și legume, așa o să-l presez și eu pe al meu, tot la rece, până slăbim. Pentru că dacă mă vrei pe mine, ai grijă de tine.

Soluție pentru un soț suplu și drăgăstosDragostea durează 3 ani sau până la 10cm lățime în plus pe burtă? Am găsit soluția pentru un soț suplu, de invidiat. A se folosi cu moderație: https://goo.gl/yI5J7t

Posted by Sereniti on Friday, February 24, 2017

Lidia Marinescu

Lidia Marinescu

Brand manager. Marketing. Sharp, edgy. Bitchy with a darling and lovely side. Sweet and sour. Make up heavy user. Social media addicted. Sun glasses aficionada. Dependentă de romenglish și ciocolată cu rom. Motto personal: Viața nu îmi dă mie lămâi, eu îi dau lămâi vieții. Și 50 de votcă, sau de rom, sau de gin. Merge și un strop de campari.
Lidia Marinescu

Latest posts by Lidia Marinescu (see all)

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *