Noi, grasele, mulțumim Universului

Plus size woman © Konstantin Sutyagin | Dreamstime.comÎn primul şi în primul rând, noi, grasele, mulţumim şefului la Univers că l-a inventat pe Rubens si l-a obligat să-i placă grasele şi să le picteze. Fără de dânsul nu mai aveam noi la îndemână aşa frumuseţe de eufemism. Şi nu doar noi, ci şi cei care încearca să nu ne calce pe coadă spunându-ne grase. Vrei să intri în graţiile unei grase? Evită să-i spui grasă. Foloseşte eufemismul mai sus descris. Dă bine oricum ai lua-o: eviţi cuvîntul grasă, te dai cult în cap că ştii de Rubens şi primeşti o bilă albă pentru tact. Cum ar veni, e promoţie 3 în 1, de le-ai luat maul ălora de la market.

Acum că am stabilit cum trebuie să te adresezi unei grase, hai să vă povestesc şi cum e să fii grasă. Încep cu părţile negative, doar pentru a duce povestea spre un sfârşit glorios şi pozitiv.

Mai întâi şi mai întâi, dacă eşti o grasă copănoasă, ai belit-o grav. Adică aşa, ca mine. Nu poti sa porţi fuste vara decât în poze, pentru că se freacă între ele coapsele tale de zici că sunt îndrăgostite, iar tu asişti cu forţa la pornachele lor. Toată pudra de talc din farmacie nu ajută, pentru că nebunele alea doua tot nu se pot dezlipi una de alta. Îţi rămân pantalonii. Ca să te încapă pe coapse, trebuie să-i iei mărişori în talie. Dar pentru că ale tale coapse fac sex şi îmbrăcate, veşnic pantalonii îţi alunecă de pe tine. Şi, ca o doamnă, toată ziua asta faci – îţi tragi nădragii la loc, dansând subtil din picioare şi fund, trăgând de betelie. Dacă pui curea, aia îţi taie colăceii de mai sus (ce frumos îi alint…). Cert este că niciodata nu ţi-e bine şi niciodata nu te poţi comporta ca o doamnă două ore la rând.

Fat woman diet © Veronika Mannova | Dreamstime.comCu hainele am lămurit-o – e groasă. Următoarea parte nasoală este mâncarea. Nu mănânci niciodata relaxată în public. Ţi se pare că ai comandat ceva prea copios, ţi se pare dubios să termini tot din farfurie astfel încât simţi nevoia să laşi jumătate din mâncare în farfurie, să nu creadă lumea că eşti o grasă nemâncată, deşi, mancând doar jumate din cât ai vrut, chiar asta eşti, o grasă nemâncată. Dar măcar ai salvat aparenţele. Nu-i bai, într-un final ajungi acasă şi mai mănanci, în caz că nu ţi s-a luat până atunci.

Să pomenesc, într-o doară, cum se uită zeii fiţnesului la tine? Eşti horror, mă fetiţă, în ochii lor. Meriţi să mergi într-un lagăr de concentare, unde să ţi se dea mâncare joia şi sâmbata. Fără posibilitate de eliberare pentru bună purtare. Stai acolo vreo 10 ani şi ai voie să ieşi doar dacă ai 40kg.

Oversized Woman On Zip Line Close Up © Ammit | Dreamstime.comCu sexul este altă poveste tragi-comică. În anumite poziţii, cât ar fi ele de sexy, ţi se pun tot felul de crampe şi cârcei. Schimbi poziţia, după ce, eventual, ai ţopăit vreun minut să treaca cârceii. Când treci deasupra, începe lupta cu gravitaţia. Pe de-o parte încerci să te laşi cât mai uşoară, pentru a nu fi nevoită să dai cu subsemnata la procuratură, când anchetează ăia circumstanţele suspecte în care tovarăşul şi-a dat obştescul sfârşit, cu urme vizibile de strivire. Pe de cealalta parte, tot cu gravitaţia te lupţi, când îţi ţii burta să nu-i sufoci omului obiectul muncii şi nici să ai parte de efecte sonore potrivite pentru opera lui Hitchcock.

Dar v-am zis că sunt şi părţi bune. Să le iau pe rând! Poţi sta lungită pe burtă pe iarbă câte ore vrei; nicio secundă n-o să te doară pielea împunsă de oasele bazinului. Doar ai pernuţe la purtător. Când aveam 50kg, nu puteam să stau mai mult de câteva minute, până cedam din pricina durerii.

Nu-ţi iei amendă pentru nepurtarea centurii de siguranţă. M-a întrebat un poliţist de la circulaţie acum câţiva ani: “Sunteţi însărcinată?” Iar eu am răspuns galeş şi plină de nerăbdarea aşteptării să devin mamă: “Da!..”. Urma să nasc masa de prânz.

Înveţi să te machiezi atât de bine, încât poţi scoate bani din treaba asta. Când singura ta parte bună este faţa, faci tot ce-i cu putinţă s-o scoţi in evidenţă, încercând să deturnezi atenţia de la colăcei. Şi părul! Părul este impecabil, pentru că îl îngrijeşti obsesiv. Atât ai, faţă şi păr. Si pedichiură frumoasă, pentru că, universului i-a fost milă de tine şi ţi-a asortat o labă a piciorului frumoasă, la şirul de colăcei, iar tu eşti obligată să-i asiguri o pedichiură impecabilă.

Devii maestru fotograf. Reuşeşti să-ţi faci niste selfie-uri demne de vernisaje de artă fotografică. Găseşti cel mai bun unghi cu putinţă, din care să nu se vadă fălcuţele (iar cu alinturi). Ba mai mult, îţi antrenezi şi prietenii în acest sens. Le pui în vedere că dacă nu te scot de 55kg în poză, blondă şi cu ochii albaştri, sunt degeaba. “Cum? Mi-ai scos toate şuncile în poză? Ia, gata, predă telefonul cu cameră încorporată şi bâşt la telefonul cu disc! Nu meriţi să deţii niciun aparat care poate face fotografii!”

Sweet banana © Vladvitek | Dreamstime.comŢÂŢE! Dacă până să te îngraşi aveai faţa lipită de spate, dacă îţi punea omul mâna direct pe inimă, iar în loc de sutien puteai folosi alifie de bube, de acum s-a terminat. Grăsimea a venit la pachet cu ŢÂŢE. De la cupă A-, ai ajuns la cupă C. Ai decolteu, nene! Nu te mai uiţi în jos ca-ntr-un abis. Este cel mai organic implant mamar cu putinţă.

V-am promis un final glorios. Ce poate fi mai glorios decât o cupă C?

Foto copyright Dreamstime.com

Rucsandra Nițu

Rucsandra Nițu

Contabilă, fostă asistentă medicală, liber cugetătoare, consumatoare avidă de SF, rock, inteligenţă şi oameni frumoşi. Iubesc omenirea dar incă mai am de lucrat la iubit oamenii. Şi să nu uit: când o să fiu mare, o să-mi cumpăr un unicorn, pentru a mă plimba cu el pe curcubeu.
Rucsandra Nițu

Latest posts by Rucsandra Nițu (see all)

39 Comments
 • Mario
  July 15, 2016

  Maxima faza cu ” Urma sa nasc masa de la pranz ” . De adaugat o umila parere Rucsa , este misto sa fie rubensiana , voluptoasa si altceva este isi puna cureaua la pantaloni cu bumerangul. . BTW nu este o garantie daca are Big Beauty Ass sa vina la pachet cu Big Beauty Tits.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0

  • Rucsandra
   July 15, 2016

   Iti dai seama ca articolul este mai mult haz de necaz, nu? N-am mai adaugat ca sunt vesnic la regim si ca am o relatie tumultoasa cu cantarul din baie :))

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 48 Thumb down 3

  • sebastian
   July 17, 2016

   Renoir il bate pe Rubens. Sugestie: incercati o pastila de arginina 500 mg, seara, cu oa ora inainte de culcare…test 30 zile

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1

 • kitana
  July 15, 2016

  o cupa D :)

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0

  • Molly
   July 15, 2016

   O cupa G :)

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2

 • Feather
  July 15, 2016

  Dar cand gasesti blugii perfecti, un unicorn al garderobei de zi cu zi, si ii porti pana in fatidicul moment cand se rup intre coapse? Te gandesti sa ii cosi,sa ii petecesti, cum procedezi? Ca nu vei mai gasi niciodata acelasi model.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0

  • Rucsandra
   July 15, 2016

   Le faci parastas :))

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0

  • Roxana
   July 15, 2016

   Tocmai d’aia când găsești perechea perfect ta, îți iei 2 :D

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1

  • Ana Precup ( Aniela Deby)
   July 18, 2016

   Mda, aveam și eu problema asta. Până am început să cumpăr câte 3 bucăți. :)) De rezervă!

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • IULIA ELENA
  July 15, 2016

  Cupa D?! :))

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0

 • iolanda Lemke
  July 15, 2016

  fata draga, cata dreptate ai!!

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0

 • Sorin
  July 15, 2016

  F tare! Ai haz si dezinvoltura ! Am ras singur ca prostu’! Esti o grasa f misto!

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2

  • marna
   July 15, 2016

   Vrei sa zici RUBENSIANA foarte misto!

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1

  • Rucsandra
   July 15, 2016

   Mulţumesc! :)

   Like ori Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Crustina
   July 16, 2016

   Nu ai inteles nimic din ce s a relatat la inceputul artocolului…

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Alexander Sebastian
  July 15, 2016

  Mai glorios decât o cupă C este o cupă D. Si mai glorios este să ai D si 50 de kg. Ei? E mai glorios? ;)

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 19 Thumb down 8

  • Rucsandra
   July 15, 2016

   Csf? Ncsf… Trăim şi noi pe lângă ele :)

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0

  • Ana G.
   July 16, 2016

   Alooo, domnu’! Ai văzut matale multe NATURALE cu 50 de kile şi cupă D?! Gloria chirurgului plastician, cumva?

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1

 • Alexander Sebastian
  July 15, 2016

  Si stai ca n am terminat: astfel de femei chiar există si sunt multe naturale (parole de macho). Deci cam asta este glorios: să le ai pe toate!
  P.S. Majoritatea schiloadelor astea sexy mănâncă de rup…ce vor ele!

  Dezbarere echilibrată. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10

 • petre
  July 15, 2016

  Palida consolare cu Rubens!

  Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Rucsandra
   July 15, 2016

   Mai rău era dacă mă consolam cu Pablo ;)

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1

 • O multumit@!
  July 15, 2016

  Ca sa nu se “frece între ele coapsele tale de zici că sunt îndrăgostite” le ungi (dai) cu Lady Speed Stick (acela cu pudra) doar in “zona de frecare” si iti garantez ” că nebunele alea doua se pot dezlipi una de alta” si poti purta fusta linistita toata vara sau rochie. Incerca si nu o sa-ti para rau, sau mai bine zis… nu ai nimic de pierdut doar de castigat.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0

  • Liv
   July 17, 2016

   Testat aproape toate deodorantele…Ele se iubesc :)) budigaii for the win !

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1

 • O multumit@!
  July 15, 2016

  Nu vreau sa-mi fie postata adresa de mail. Multumesc. O seara frumoasa!

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0

 • Olimpia
  July 15, 2016

  …o Doamne!…nu am mai râs așa cred ca de când sunt pe net…ingrozitor,sa ți se faca rau de la râs ?…pe cuvânt că am facut o criză din aia serioasă.Fată dragă eu și colaceii mei te iubim !… așa un articol haios o sa-l iau la pagina mea cu multe grase…eu fiind una dintre ele.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0

 • Leave a Reply
  July 16, 2016

  Universul creeaza nu inventeaza. Si chestiile cu “sunt ok asa cum sunt” vin de la cei prea lenesi sa-si miste curul de pe canapea si sa alerge 1 km ca sa incapa si ei in haine de om normal, nu-n perdele.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 8 Thumb down 4

 • carmen
  July 16, 2016

  Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Comentariu neapreciat. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5

  • Marius
   July 16, 2016

   Eu.

   Like ori Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2

  • Ioni Jhonnie
   July 16, 2016

   nu-ți face complexe!
   sunt bărbați cărora le plac femeile rubensiene.
   sunt bărbați ce dau atenție mai mult caracterului decât fizicului femeii.

   Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1

  • Stihl
   July 17, 2016

   Eu!

   Like ori Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0

 • Gigel
  July 17, 2016

  Rucsandra scumpa mea exista bărbați care adora plinuțele . Eu sunt unul dintre ei. Si crede-ma ca-mi puteam trage si o slabanoaga, dar mi-au placut de cand ma stiu numai femeile plinuțe. Oasele sunt pt caini. Si sunt căsătorit cu o dundina si nu stiu câte femei sunt mai iubite si respectate si răsfățate ca nevasta-mea plinuță ! Legea atracției -pt aia de stiu fizica elementara- zice ca forța de atracție e direct proporțională cu masa corpurilor ! E dovedit ca femeile plinuțe sunt mult mai volubile ! Sa vezi o plinuță râzând cu pofta … Si hai s-o zicem pe aia dreapta: actualul model de frumusețe feminină e produsul lui Valentino, YSL, Versace … Doar ca ei toti ” e gay ” ! Adica majoritatea-s spalati rau pe creier. Uite un barbat fain : Pierce Brosnan, ia vezi ce gogoșică de nevasta are. Asa ca Ruxandra draga mea : ma faci mândru ca iubesc plinutzele ! O anorexica nu e capabilă de autoironie, iar umorul e dovada de inteligenta !

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3

 • Maria
  July 17, 2016

  Ai zis ca-i haz de necaz, nu? Ca asta e cel mai rau: sa nu-ti placa de tine cum esti. Cunosc sentimentul, desi nu am fost niciodata supra, extra etc. Dar as fi putut deveni, Norocul meu este ca m-am prins la timp ca iau proportii cu o viteza ingrijoratoare si am luat masuri. Care inseamna schimbarea completa a regimului alimentar si cat mai multa miscare. Nu ma duc la sala, dar cand dau cu mopul, de exemplu, o fac de parca as face cinci flotari, Iar de regimul alimentar trebuie sa ma tin tot restul vietii mele. Nu e foarte restrictiv, am luat-o si eu mai usurel, ca sa nu consider ca ma pedepsesc. Asa am reusit sa ma las si de fumat acum vreo zece ani.
  Cred ca absolut tot ceea ce facem/suntem are legatura cu psihicul. Daca nu te vrei asa cum esti acum, iti spui asta de o suta de ori pe zi pana te convingi sa faci mai mult decat faci acum pentru a te schimba. Cel mai greu este sa suporti senzatia de foame, la inceput, dar va disparea. Altfel, stiu o multime de femei mai durdulii care isi poarta greutatea cu un firesc de invidiat.

  Comentariu apreciat. Like ori Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1

 • Ana Precup ( Aniela Deby)
  July 18, 2016

  Și parcă mi-aș fi dorit să citesc mai mult. Bagi cumva și partea a doua? :)) Nu de alta, dar e prima dată când am râs la un articol. Eu când mă îngrăşasem, mă duceam la cumpărături și întrebam dacă au haine de gravide, deși nu eram gravidă. ;))

  Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Rucsandra
   July 18, 2016

   Partea a doua va fi cu definitivarea slabirii mele :))

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1

 • Vicontele cu paru´cret
  July 18, 2016

  Ce ar fi lumea asta fara barbati? O societate de femei libere, vesele si … grase!

  Like ori Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0

 • ADRIAN
  July 18, 2016

  Si eu multumesc ca existati,ca am o nevasta plinuta”rubensiana”si ca la ea am mai mult de iubit.

  Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0

 • Cris
  July 22, 2016

  O glorioasa cupa F.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

 • Ruxandra Ana-Maria
  July 25, 2016

  Pentru cea care a spus ca daca ai cupa D si 50 de kg este munca unui chirurg plastician.. Eu am cupa D, si 56 de kg. Am 17 ani, nici nu cred ca e permis ca minor sa ti se efectueze operatii estetice…totul tine de hormoni si organism :).

  Like ori Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *