Nu te voi părăsi niciodată! Familia e sfântă

De 0 Permalink

Nimeni nu o să te iubească pe lume mai mult decât familia. Nimeni nu o să sacrifice pentru tine în afară de cei cu care împarți o ciorbă și câteva bobițe. Pentru nimeni nu ești mai important pe lume decât pentru aceia care te așteaptă sau pe care îi aștepți acasă.

Familia nu înseamnă neapărat rude de sânge. Familia înseamnă ființele care te iubesc dincolo de orice, mai presus de ele însele. Familia sunt frații și surorile care merg cu tine în ploaie, care îți simt lipsa când ai plecat de 5 minute, care nu îți cer nimic în afară de prezență, care se urcă cu tine în ambulanță, care te veghează când nu știi, care se bucură să le fii alături mai mult decât orice avere sau bun material. Familia înseamnă prietenie. Iar prietenii îndelung rabdă, sunt binevoitori, nu se laudă, nu sunt trufași ori invidioși, nu gândesc răul, nu sunt egoiști ori necuvincioși. Prietenii sunt familia pe care ne-o alegem și adevăratul dar al divinității pentru oameni: dragostea necondiționată.

Am făcut o colecție foto cu voi și o parte din familiile voastre. Cred că acesta e cel mai frumos articol al meu și vă mulțumesc că ați acceptat să faceți parte din manifestul nostru împotriva abandonului de animale.

“Nu te voi părăsi niciodată” se intitulează acest album foto. Prietenii noștri sunt familia noastră. Iar familia e sfântă.

#nuTeVoiPărăsiNiciodată

Foto copyright Dreamstime.com

Corina Bacanu

Corina Bacanu

De 16 ani copywriter. Idea Writer. Curious. Blonde by Choice. Jump and the net will appear.
Corina Bacanu

Comments are closed.