Petardele nu se pierd, petardele se duc la PSD și ajung directoare pe banii noștri

De 11comments Permalink

1După ce Piedone demisionează în urma incendiului de la Colectiv, Daniel Băluță, primar interimar PSD, fără să anunțe timp de 6 luni vreun concurs pentru conducerea Centrului Cultural European și de Tineret pentru Unesco “Nicolae Bălcescu”, apare la început de august 2016 cu o propunere de nerefuzat pentru conducerea instituției: Alexandra Dobre, fosta consilieră sexy a lui izmene-n cur Gabriel Oprea.

Doamna Alexandra Dobre, inainte de a deveni șefa Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, a răgușit puțin pe propriul cont de facebook și în presă vociferând despre cât de nevinovat este tăticul ei Oprea, că nu el l-a omorât pe politistului Gigină, ci bancheta din spate. Bancheta din spate probabil că evocă amintiri duioase celor doi buni amici Oprea și Dobre. „Cred că până la a arunca cu noroiul pe care l-ați împroșcat în ultimele zile, ar trebui să vă mai documentați puțin referitor la cât de mult ține dânsul la cadrele de poliție și armată și cât de multe a făcut pentru fiecare dintre aceștia și familiile lor. Lucrurile bune se văd cu ochiul liber și vă spun sincer că astfel de oameni care să se lupte pentru interesele angajaților ar trebui să existe în toate instituțiile publice. (…) Ne place să speculăm pentru că nu avem cu ce să ne umplem timpul și nu știm să apreciem lucrurile bune pe care le fac puținii oameni de caracter din România. Să fim serioși. E penibil să dăm vina pe un om pentru un accident regretabil”, scria Dobre pe Facebook, postare care ulterior a fost ștearsă. Din păcate, a răgușit degeaba, căci tătuțul s-a dus dracu’, nu înainte însă de a-i asigura fetei un viitor. Căci nu se cade ca tu, ditai doctorul general analfabet cu chiloții lungi să-ți lași fetița de izbeliște. Astfel, Tăticul Oprea a plasat-o pe protejata lui în curtea PSD-ului, care i-a oferit un loc de muncă cinstit, ca să nu muară și gurița ei de foame.

Fără spectacol, ca să nu iasă scandal, și cu o modificare în denumirea oficială a instituției – plus cuvintele „și de Tineret” – care să permită ca Alexandra Dobre să devină directoare la instituția din strada 11 iunie, fetița lui Oprea are jucărie nouă: e directoare. Bravo, Bravo, Bravo! Ce anume o recomandă pe păpușa de doar 24 de ani („Jurist. Licențiat în Științe politice și Drept”),  să fie în fruntea unei instituții de cultură rămâne un mister. Sigur, în afară de faptul că i-a fost consilieră lui Găbiță și sunt foarte apropiați prieteni, unii ar zice că apropiați până la piele? Experiență, cv, nimicuri din astea care să ne facă pe noi, oamenii care plătim salariul acestor duamne, să simțim că Alexandra merită această funcție. Căci printre “realizările” Alexandrei Dobre de când e directoare se numără doar închiderea cercului de pictură pentru copii. Și atât.

Care e, mă, partidul unde fetițele sunt primite cu decolteul deschis? Care e partidul care le dă funcții de directoare și bani? Nu, nu pentru toți fraierii, fraierilor, liniștiți-vă! Pentru astfel de femei.

Alexandra Dobre, felicitări, fată! Sper să închizi instituția de tot. Nu avem nevoie de cultură. Pentru că dacă am avea cultură, tu nu ai fi directoare, eventual ai lucra la McDonalds la tejghea.

Bravo, PSD! Bravo, țară care ai votat! Uite ce ai votat!

Evoluția Alexandrei Dobre în fotografii:

1 2 3 4 5 6 7

Photos: Facebook

Corina Bacanu

Corina Bacanu

De 16 ani copywriter. Idea Writer. Curious. Blonde by Choice. Jump and the net will appear.
Corina Bacanu
11 Comments
 • Django
  December 16, 2016

  Din lumea asta ramai cu ce-ai bagat in gura si cea-i tras pe lula.
  Asa ca lui Gabitza in izmene i se falafaie…a trait in anii astia cat pentru 100 de vieti romanesti mizerabile.

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Info
  December 16, 2016

  Sa cauti si Alexandru Lazarov. E tot UNPRist in aceeasi haita cu asta, fost coleg cu mine de liceu ajuns lingau si pupator de tatuci. Cand a fost accidentul, el tipa sus si tare ca e normal ca Oprea sa aiba coloana si ca daca ar fi in locul lui, si el si’ar pune coloana. La fel, nici nu iti incape pe tot ecranul cate functii si realizari a avut.. “membru CA la BTT” – asta a terminat horticultura si il baga la biroul de turism pt tineret (cu proprietati in toata tara). Si evident printre jdemiile de functii acum face si doctorat. In lumea in care ma invart eu, doctoratul e full time job, nu un breloc de atarnat la chei de Audi. FMM de nenorociti

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • irinoush
  December 16, 2016

  No comment! Cate noduri sa inghiti sa poti comenta asa ceva ?!
  don Nastase sa traiasca , de cand a dat el drumu la facut profesori pe banda rulanta din toti suplinitorii cu lic. agricol cu studii la IDD.Sa-i vezi ce ifose auuuu!!
  de acolo ni se trage!

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Trotineta
  December 17, 2016

  Se vede ce preocupari are tinerica, sa faca pe nebuna. A ajuns sa-si posteze pe cont ca este absolventa si de scoala generala si former “primar” in caricatura de Parlamentul local al tinerilor sector 2! Functii de 3 lei cu denumiri pompoase doar sa para mai inteligenta. Poate a uitat sa posteze ca a luat locul intai la vreun concurs de … trotinete in gradinita

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • lila
  December 18, 2016

  Jenant si jenibil a ajuns Romania. Hala directori “bujetari”….
  Da ce pantofi galbeni cu tocuri bree … deja sunt invidioasa.

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • nae girimea
  December 19, 2016

  Vorbeste invidia din voi ! Cei ce au promovat-o , poate au studiat-o mai in profunzime si i-au descoperit calitatile .

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • puiu
  December 19, 2016

  Duduia are acelasi calibru intelectual cu cel al Alexandrei Bogaciu, noua senzatie
  din Parlament.
  Nepoata lui Pandele cu 5.35 la limba romana , la bacalaureat.
  Doamne adevarate, asa cum demonstreaza studiile, modul de prezentare, si fotografiile de pe facebook.

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • misu
  December 20, 2016

  nu doar pesede ci si pedele penele aduna fetite si le amplaseaza pe scaune mult prea mari pentru calibrul studiilor si posibilitatilor intelectuale – provincia e plina de exemple de astea doar trebuie cautate – protejatul Elenei Udrea proaspatul deputat DLLeorianu aduna tot felul de mediocritati in curtea primariei numindu-le echipa sa sapati mai adanc si veti descoperi realitati halucinante si in ograda penelistilor de provincie. vorba botoxatei lu tata – succesuri

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • nadaban
  December 20, 2016

  Cel mai vechi primar din Romania , primarul PSD de la Chisineu-Cris are o blonda muult mai tare ca fetitza asta.
  Desi are 82 de ani si e primar de la revolutie si pana in prezent Burdan Gheorghe si-a tras o directoare de ivestitii si fonduri europene blonda de 24 de ani ….
  Tot asa fara recomandari.

  Poate nu ar fi rau sa faceti o verificare….

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • el' beznashu
  February 11, 2017

  PSD are primar si la Gherla, sa vezi si aici doua bucati consiliere ale primarului … noi noute.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cioara vopsita
  February 11, 2017

  Ciorile alea borate din fundalul uneia dintre poze fac parte tot din liga studentilor social democrati? Pare ca fac tot dreptul, dar la Rahova.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *