Popi nenorociți, numai la omor nu ați îndemnat!

De 11comments Permalink

Cica popa e dascăl, e medic, e psiholog, e confident și sfătuitor. Încrederea creștinului în popă e nemăsurată, că doar de aia își permit ei să construiască Catedrala Mântuirii Neamului: încrederea e tradusă în bani și mici atenții de la persoana religioasă către purtătorul de cuvânt al lui Dumnezeu pe pământ. Românii sunt unii dintre cei mai religioși și superstitioși europeni, dar au și unul dintre cele mai mari deficite de cunoastere științifică – doar unul din zece români dispune de o cultură știintifică consolidată și activă, arată raportul “Știință și societate. Interese și percepții ale publicului privind cercetarea știintifică și rezultatele cercetării”, lansat de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București.

Cu alte cuvinte, majoritatea persoanelor religioase suferă de prostie crasă. Am zis majoritatea, nu te grăbi tu, prostule  religios, să arunci cu piatra!

Oamenii inteligenți nu se duc să pupe mâna popilor. Oamenii inteligenți sunt credincioși, nu religioși pentru că și-au petrecut o mare parte din viață în școli și s-au autoeducat, ceea ce înseamnă mai multă credință în propriile forțe și mai puțin în divinitatea promisă și jurată de popi.

Proștii se uită în gura popilor și îl caută mai puțin pe Dumnezeu. Proștii cred că Dumnezeu le vorbește prin popi. Proștii iau de bun ce zice și ce face popa. Proștii cred că popa e și el o divinitate și ascultă orbește căcatul pe care acesta îl mănâncă. Proștii cred că popa e cel mai deștept din sat. Proștii cred că icoanele, moaștele și popa le aduc sănătate, bunăstare și o slujbă bine plătită.

Și fiindcă proștii au instinct de turmă, prostii urmează și nu cercetează, prostii cred și nu meditează, proștii fac din popa un lider.

De asta rolul popilor este important, fiindcă sunt ascultati si crezuti pe cuvant. Că de aia câștigă PSD-ul alegerile: că lumea proastă și bisericoasă se uită în gura lor si miroase trandafiri putreziti. De asta bolnavii psihic sunt încă neinstituționalizați: că îi exorcizează popa și le ia schizofrenia cu mâna. De asta Biserica e cea mai bogată insituție: Domnul nostru Isus are nevoie de bani de casă.

Popii se bucură de încredere și de asta ar trebui să fie foarte atenți la ce spun. Ori unii dintre ei ar trebui urgent internați la Sapoca. Cum e acest indvid care instigă la comiterea unor infracțiuni împotriva persoanelor spunând “Nu mai omorati copii in pantece pentru ca ii trimiteti in iad, mai bine nasteti-i, botezati-i si apoi omorati-i! E un pacat mai mic!”.

Bai, esti nebun?!?!?! Dincolo de faptul că acest personaj are o funcție publică, el este un fel de dumnezeu pentru imbecilii care îi vor urma sfaturile. Acest personaj are acces la minți neinstruite, la oameni care vor pune în practică ce a scris el pe Facebook. Acest personaj vorbește cu genul de oameni care apar la știrile de la ora 5 că și-au omorât nevestele fiindcă erau curve și purtau fustă scurtă. Acest personaj instigă la crimă.

Un singur lucru am reținut totuși: avorturile nu trebuie sub nicio formă interzise. Pentru că există pericolul să se nască un popa cretin.

Corina Bacanu

Corina Bacanu

De 16 ani copywriter. Idea Writer. Curious. Blonde by Choice. Jump and the net will appear.
Corina Bacanu
11 Comments
 • Daria
  November 7, 2016

  Acest popă e renegat de BOR şi-şi face de cap în Pireu. Poate întrebaţi Ambasadaorul Român din Atena de ca se pozează cu el!

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Savy
  November 7, 2016

  Pagina lu’ nea’ ninja a devenit subiect de distractie pana si pentru cei care au icoane in loc de perna. E distractiv.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gio
  November 7, 2016

  Suka,bleadi! In Europa toti cei de clasa 2 privesc porno si fac sex, sunt toti homsexuali! Cum pipa ratii poti scdie asa ceva??? Un sac de romani si moldoveni mincesc i Europa, isi duc traiul cu famiile si copii care frcventeza scoli. Cim poti sa ai de prosti o lume intreaga??

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Corina Bacanu
   November 7, 2016

   Domnu’ Gio, nu vă mai drogaț, domne!

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  • nico
   November 8, 2016

   pt. limba romana, apasati ..orice numai apasati!!!!

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • Just
  November 7, 2016

  De ce generalizați, oare? E mai cool?

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

 • NewLevel
  November 8, 2016

  Ma scuzati, dar nu vad unde e problema. Dinsul, prin natura meseriei, crede in mai multe chestii decit un om normal. Dvs. probabil ca sinteti dintre acele persoane care pina nu vad, nu cred.
  Astfel, dinsul e de parere ca un potential copil este tot un copil. Dvs., daca nu-l vedeti cum da din miini si din picioare in timp ce cauta tita, sinteti de alta parere. Deci, in traducere, domnul popa zice: “Ba, daca tot il omoriti, macar omoriti-l botezat”. La fel au zis si americanii: “ba, daca tot l-am condamnat la moarte, macar sa folosim injectia letala si nu decapitarea cu cutitul de bucatarie”.
  Probabil ca subiectul aici era daca un copil care nu apuca sa iasa pe unde iese el e sau nu copil dar, fiind prea greu, ati ales sa combinati cele doua sisteme de gindire (al lui si al dvs.) si bineinteles ca v-a dat cu instigare la omor.
  Stiu ca n-o sa intelegeti si ca mi-am consumat degeaba tastele dar ma gindesc ca e bine sa gindim, nu credeti?

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

  • nico
   November 8, 2016

   da!! de acord!! zic sa incepi tu mai intai!!!

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Madalina
   November 8, 2016

   Cum? Cum poti sa compari “omoram un criminal cu injectie letala in loc de decapitare” cu “nasti un copil, il botezi si il omori ca sa nu pacatuiesti la fel de mult daca ai avorta”? Una e sa crezi in supranatural, alta e sa instigi oamenii sa creada la fel ca tine si sa ii indemni la gesturi necugetate. Logica ta ma face sa ma dau cu capul de pereti.

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • animaloo
  November 8, 2016

  fara sa am nici macar o legatura cu tot ce inseamna crestinism, mai putin evident injuratul banilor care se sifoneaza catre ei, nu pot sa nu remarc faptul ca limba romana devine uneori prea grea si intelegerea unui text este mult prea complicata.

  Cum instiga el la crima? Zice undeva sa iti omori copilul dupa ce il nasti? Sau zice sa omori copilul pe care oricum nu il nasteai? Bah chiar si mentioneaza ca e o idee nebuneasca, cum ar fi un redus la absurd.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • giga
  December 23, 2016

  Ganditi, daca nu aveti cu ce imprumutati, numai nu mai scrieti despre ziua cea mai neagra, religia.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *