Sper să crăpați, violatori cretin ortodocși!

De 9comments Permalink
@dreamstime.com

@dreamstime.com

Cu “te iubesc” pe buze, cu inele cu diamante pe degete fine, cu săruturi de Iudă în fața ofițerului de stare civilă, purtând rochii albe cu trenă și papioane festive, cu jurăminte atroce de dragoste pline, unii oameni înșală, bat, violează și își cresc “cu iubire” copiii. Cu Dumnezeu adânc înfipt în mințile lor smerit acoperite cu batice, făcând cruci repezite și afișând rânjete pocite, în genunchi, în fața icoanelor, unii oameni cred că Ăl de Sus e de partea lor atunci când își scuipă sau își omoară aproapele.

Că, pentru unii oameni, excesul de iubire sau de Dumnezeu se face numai în fața casei și doar în biserici, căci credința și iubirea sunt cele mai bune motive de paradă.
Doar zidurile casei îi cunosc fix așa cum sunt: răi, violenți și criminali. În mințile lor sunt judecătorii trimiși de Dumnezeu pe Pământ ca să împartă dreptatea: aproapele trebuie violat, bătut sau ucis pentru că a purtat fustă scurtă sau pentru că pur și simplu îți e nevastă, fiu sau fiică, deci proprietatea ta și te poți folosi de ea cum și când poftești.

România se poate lăuda cu număr impresionant de creștini iubitori de Dumnezeu: 18.861.900 de persoane şi-au declarat cu mândrie religia la Recensământul din 2011, 86,5% arătând că sunt ortodocși. Doar 0,2% persoane au spus că-s “fără de religie”, adică atei, adică necredincioși, adică nedumnezeiți.

Românul ortodox și cretin îl adoră atât mult pe Dumnezeu, că și-ar face cruci și cu stânga dacă ar putea. Cretinul ortodox iubește cu patimă, că așa a citit el că ar fi zis Isus: iubiți-vă aproapele! Cretinul ortodox a luat adliteram ce a scris cineva în Biblie și iubește și cu forța dacă e, și cu bătaia, și cu scuipații, și cu înjurăturile. Cretinul Ortodox pătimaș într-ale dragostei, reprezintă dovada vie a faptului că iubirea, așa cum o înțelege el, e oarbă și proastă, fix după chipul și asemănarea cretinului ortodox. “Există situații în care contactul sexual fără consimțămant este justificat”, spun 30% dintre ortodocșii chestionați pentru un Studiu UE, iar unul din cinci cretini ortodocși zice că ar vrea ca violul să fie legal. Cretinul ortodox plin de iubire mai spune că violul e acceptabil dacă victima a consumat alcool și droguri. De asemenea, 1 din 4 cretini susține că un astfel de act este justificat dacă victima a purtat haine “provocatoare sau sexy” sau dacă persoana vătămată a mers de bunăvoie acasă la cineva”.

Aaaa le lu ia, le lu ia, leeeluuu iiiaaaa!!!!

Păi, dacă e curvă, curva, si a purtat fustă scurtă, trebuie iubită într-un viol, eventual în grup! Că doar de aia se îmbracă târfele în fustă scurtă, fiindcă vor să fie iubite cu forța!

Iar după ce o violează, fiindcă merită târfa, că era beată, drogată sau purta fustă, cretinul ortodox merge acasă la familie unde își educă plozii cu bătaia, ca să devină cetățeni de bază ai societății, fix ca el.  Căci studiile iarăși spun că, în România cretin ortodoxă, 63% dintre copii se plâng că sunt bătuţi periodic. Bătaia e ruptă din rai, se știe. Bătându-și copiii și violându-și nevestele, cretinul ortodox ne arată tuturor cât de mult își iubește el familia și cum vrea el să o protejeze împotriva răului absolut care e reprezentat de oricine nu e cretin ortodox ca el.

Căci ei, fanaticii lui Dumnezeu, sunt tare smeriți în iubirea lor față de Ăl de Sus și cred că în numele așazisei lor adorații au dreptul să dispună de alții după bunul lor plac și să îi stăpânească prin violență. Sunt smeriți și umili în fața icoanelor și devin animale violente imediat ce și-au coborât ochii de la icoană spre copil sau nevastă. Cretinul ortodox își autoalimentează trufia și orgoliul crezând despre sine că iubirea pentru divinitate îl transformă automat în crema din croissantul lui Dumnezeu, crezându-se moștenitorul Domnului pe Pământ.

Oricine nu împărtășește credințele cretinului ortodox merită să fie violat, bătut și scuipat, pentru că și el tot un fel de curvă cu fustă scurtă e. Dacă declari că nu vrei oră de religie în școli sau ești ateu la dumnezeii lor, meriți să fii ars pe rug pentru necredința ta!

Din păcate, când cretinul ortodox renunță la creier, renunță și la conștiință sau responsabilitate. De aia veți auzi des de la cretinul ortodox justificarea violenței sau crimei cu “dumnezeu a vrut așa”.

Toți sclavii ăștia lobotomizați și plini de “iubire de Dumnezeu”, care violează, rănesc sau bat alți oameni, protejați fiind, în capul lor bineînțeles, de dragostea pe care i-o poartă Domnului, sunt de fapt niște non indivizi care au renunțat la sine și, în numele credinței, pot comite orice atrocitate.

Ăștia sunt scursurile societății, ăștia sunt cei care vor să ne impună binele lor cu forța ca să violeze legal: fanaticii cretini ortodocși.

Corina Bacanu

Corina Bacanu

De 16 ani copywriter. Idea Writer. Curious. Blonde by Choice. Jump and the net will appear.
Corina Bacanu
9 Comments
 • se7en
  November 30, 2016

  Felicitari! Tema este ffff bine aleasa! Sunt de acord in totalitate cu cele mentionate de tine in articol cu o singura precizare.

  Atitudinea si comportamentele astea medievale este adevarat ca vin in mare parte din “educatia” primita in familie sau de ceea ce societatea ofera pe aceste plaiuri de niste multe sute de ani, dar in plus eu cred ca si “minunata” biserica ortodoxa are o parte uriasa de vina.

  As vrea sa se mearga in societatea Romaneasca chiar putin mai departe cu aceasta tema si cu o dezbatere reala a rolului nociv al acestei biserici in spalarea creierului atat de multor generatii si in manipularea lor, servind intotdeauna interesului politicienilor aflati la putere. Facuta sincer si profesionist, aceasta dezbatere mi-ar parea cu mult mai interesanta decat cea referitoare la familia formata in mod obligatoriu dintr-un barbat si o femeie, tema lansata si intretinuta tot de biserica ortodoxa din Romania.

  Poate ca rezultatele acestei dezbateri vor scoate la iveala si cauzele reale ale subdezvoltarii materiale si mai ales intelectuale ale poporului roman…dar din pacate, imi dau seama ca sunt idealist si ca acest lucru nu se va intampla in tara noastra perfect ipocrita. Oricum ar fi, te felicit inca o data! Azi o voce, maine inca una, poate vom reusi vreodata sa schimbam cumva dinozaurul asta…

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Stefania Dinca
   December 1, 2016

   Cu tot respectul: Celula de baza a societatii este familia, formata in mod obligatoriu din barbat si femeie, aceasta lege fiind instaurata de Dumnezeu de la inceputrile existentei omului. Dumnezeu uraste impercherea persoanelor de acelasi sex, pe care ii numeste sodomitiCorinteni 6:9-11 Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni ‘mpărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici răpareţii nu vor moşteni ‘mpărăţia lui Dumnezeu. Şi aşa eraţi unii din voi! Dar aţi fost spălaţi, aţi fost sfinţiţi, aţi fost socotiţi neprihăniţi, în Numele Domnului Isus Hristos, şi prin Duhul Dumnezeului nostru.Apocalipsa 21:8 Dar cît despre fricoşi, necredincioşi, scîrboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.„. Deci cititi Biblia cartea de capatai al orcarui pacatos. Biserica ortodoxa daca este oarba rugati-va ca Domnul sa o lumineze si sa va lumineze si pe voi cei ce o judecati.

   Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

 • Ana Maria Zaverjinschi
  December 1, 2016

  Comentariu cu predilecție vădit satanista , cel ce urăște atît de mult pe aproapele este clar diabolic .Dacă îl vezi pe cel de lîngă tine pierdut așa cum pretinzi dumneata în acest articol agresiv , nu îl scuipa ci incearca să l îndrepți dar cred că nu ai această putere , nici voința pentru că ești plin de răutate ,te faci unealta slaba a celui rău .Ortodoxia este si va ramane credința cea dintii și adevărată tocmai pentru că deține Adevărul Absolut indiferent că vrei sau nu dumneata să accepți această realitate. Nu toți care se numesc ortodocși sint adevărați ortodocși sau oameni adevărați așa cum in randul catolicilor ,protestantilor sau musulmanilor există instrumente ale diavolului care creează suferința celor din jur . Dar dumneata dacă nu vrei sa accepți faptul că trăiești intr o țară preponderent ortodoxa , mergi sănătos unde te simți bine ,circulatia pentru români este acum libera . Nu lovi dumneata si nu scuipa într un popor cu tradiție ortodoxa de 2000 de ani , nu o să schimbi nimic prin răutatea pe care o demonstreazi doar o sa ti atragi pedeapsa Lui Dumnezeu ca multi alții ,ceea ce nu ti doresc. Măcar azi de ziua națională ,chiar dacă ești anti Roman si anti ortodox mai pune ti frîu la cuvinte si la răutatea care salasluieaste în sufletul tău . Uita te in oglinda si vezi mai bine ceea ce ești ,cine ești și unde ai ajuns. Gindeste prin prisma istoriei si vezi cum au luptat sute de ani înaintașii noștri pentru acest pămînt si pentru credința adevărată Ortodoxa , citește Sfinta Scriptură si vezi cum Apostolii L au urmat pe Hristos Domnul pînă la moarte si pînă la sacrificiul suprem ,o sa descoperi singur că nu s au lăsat maltratați ,schingiuiti ,rastigniti pentru o himeră sau o poveste cu un mort care se zice că a înviat ,ci pentru că acolo împreună cu ei a fost Cel Veșnic , Adevăratul si Bunul Dumnezeu.
  Dumnezeu să te lumineze ! Deșteaptă te romane !!!

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

  • se7en
   December 2, 2016

   Corina, cred ca doar prin mentionarea numelui “minunatei” biserici ortodoxe romane, ai reusit sa trezesti toti habotnicii postaci de meserie :-))

   Dar e bine pana la urma sa vezi si reactiile astea venite parca din Evul Mediu pt ca in felul asta putem sa intelegem mai bine cine sunt cei care voteaza, cine sunt cei care ridica in slavi institutia asta foarte stramba numita biserica si de ce are Romania in general nivelul asta redus de dezvoltare economica si culturala/intelectuala.

   Focusul este evident pe pupat moaste, lins icoane, stat cu mana intinsa la pomana si visat la cai verzi pe pereti cu vieti viitoare…ca in viata prezenta ne rezolvam problemele alea atat de multe si de grave (cum bine le-ai identificat si tu in articol) cu rugaciuni…

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 • inorog
  December 1, 2016

  acumaaa serios.. de ce va curvasariti in fuste mini??? ca sa va aratati bulanele nuuu??? ca sa atrageti vreo privire, admiratie ceva.. vampirism si milogeala.. cretina esti si tu.. din pacate nu ortodoxa se pare.. mai atenua din prostie..

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

 • Stefania Dinca
  December 1, 2016

  Ioan 16:6 Isus i-a zis: „Eu sunt Calea*, Adevărul** şi Viaţa†. Nimeni†† nu vine la Tatăl decât prin Mine. Acesta este adevarul absolut.

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

  • renata
   December 4, 2016

   Zău, madam Dincă, ajunge o măciucă la un car de oale. Ne-ai dovedit, cu primul comentariu, că ai creierul spălat și luminat, nu e nevoie să insiști . Fiindcă acesta este adevărul absolut. :)

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Marcus Aurelius
   April 16, 2017

   Stefanio, habar n-ai despre ce vorbesti! Se pare ca ai cam lipsit de la scoala de la orele de logica. Nu exista adevar absolut. Orice adevar e relativ deoarece definim adevarul ca o relatie intre enunturi si realitate. Adevarul acesta la care se refera Ioan al tau pe care il citezi e o metafora care se refera la ceea ce Ioan considera ca e cel mai important lucru in aceasta lume: a face parte din partidul lui Isus. Insa adevarul acestei afirmatii e relativ. Trebuie mai intai dovedit ca a fi crestin e cel mai bun lucru din lume. Iar pana acum crestinii au dovedit mai degraba contrariul.

   Felicitari autoarei articolului pentru curajul de a lua atitudine impotriva lipsei de educatie si cultura pe care o cultiva ortodoxia. Cred insa ca solutia la problema nu e sa-i enervam pe crestini si sa starnim fiara care zace in ei, ci sa incercam sa-i luminam la minte pe cei ce biserica i-a rupt de realitate, sa-i invatam sa gandeasca si sa devenim pentru ei exemple de moralitate. A, si desigur sa facem in asa fel incat banii nostri sa nu mai intre in buzunarele popilor si ale celor care ii sustin. Fara finantare si mai ales fara suport politic biserica va disparea de la sine. Ce e cladit pe neadevar piere.

   Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • Io
  December 4, 2016

  Din comentariile de mai sus se poate trage concluzia ca o credincioasa orto-asa accepta sa fie violata in numele …
  Din articol dimpotriva. Corina, hai sa punem de-o afacere, astaaa, biserica, sa-i zicem “Biserica femeilor care nu accepta violul nici ca idee”

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *