Spitalul nostru, cuibușor de nebunii, te așteaptă ca să vii

De 6comments Permalink
@dreamstime.com

@dreamstime.com

După ce am studiat cu atenție (și preocupare) pagina terapeuti.ro cu meserii nou acreditate de Ministerul Muncii, m-am hotărât să deschid un spital ultramodern, bazat pe cele mai noi descoperiri ale științei generos răspândită pe internet și nepedepsită de lege. Spitalul va avea acoperișul făcut din cristale orgonice și un scut energetic puternic, care să-i ferească pe cei care sunt în căutarea sănătății de periculoșii reptilieni care ne dau târcoale.

Personalul va purta obligatoriu echipament de protecție constând în brățări magnetice și șnurulețe roșii antideochi, iar protectoarea spitalului va fi însăși Sfânta Parascheva, drept care pacienții vor fi obligați să intre târâș în spital. Ușa de acces pentru Salvări se va deschide doar cu formula magică românească ”băga-mi-aș @#&* în ea de ușă” ca să nu intre vreun spion străin homosexual neortodox ne-dac și să fure secretele terapeutice. Fiecare pacient va fi decontaminat la intrare cu un suc verde și două tablete de Exorcizal, acel minunat leac la îndemâna oricui împotriva deochiului și duhurilor rele.

Peste tot vor fi automate cu apă ASEA cu molecule redox de semnalizare, așa, ca un fel de milițieni energetici, ca să știe bolile să nu se amestece între ele și pentru prevenirea epidemiilor. Pacienții care s-au spălat pe dinți anterior venirii la spital (da! există chiar și asfel de situații condamnabile! ) vor fi considerați cazuri grave datorită calcifierii glandei pineale și vor fi obligați să facă gargară cu apă cu bicarbonat și o clismă suplimentară cu cafea verde pentru detox total. Meniul pacienților și medicilor va fi raw vegan cu spume, atent gătit după indicațiile doamnei savante Olivia; brancardierii pot bea alcool, știut fiind că nu se pot opinti la tărgi dacă nu prind puteri pe care lăpticul de soia nu îl conferă.

Pacienții vor sta în sala de așteptare în care vor beneficia deja de terapie Bowen de autovindecare și regresie în vieți anterioare –pe când nu erau bolnavi– pentru economie energetică și de timp. Triajul se va face prin ghicit în cafea și iridologie, pentru un diagnostic cât mai prompt și de o mai mare acuratețe, iar analizele de sânge vor fi recoltate atraumatic cu lipitori și citite de un computer cuantic care există și nu există concomitent (în deplin acord cu legile fizicii cuantice pe care le cunoaște orice vânzător de sămânță de bostan de la metrou).

Durerea va fi combătută prompt prin aplicarea de slănină pe zona dureroasă și presopunctură mentală realizată de specialiști foarte constipați care se vor screme magistral să vă calmeze cu mintea, iar anestezia va fi făcută cu ceai de tei și sunătoare, așa cum se face de mii de ani, fără efecte adverse.

În secția de entorse și fracturi vă vor aștepta specialiști care vor aplica comprese cu varză sau chiar mămăligă caldă, în cazurile grave de politraumatisme. Fracturile de craniu vor fi tratate ceva mai agresiv, cu Quantum Vortex Therapy (terapie prin sunete și vibrații) în secția de bormașini și concerte de manele. Plăgile tăiate vor fi cicatrizate cu rostopască, iar problemele de coloană vertebrală și articulații vor fi tratate pe salteaua cu jad și fotoni, un produs revoluționar care costă dăcât 3 mii de euro și este recomandat de celebra pianistă de care nu a auzit nimeni la Festivalul Enescu, distinsa chef raw vegan Ligia Pop.

Nașterile sunt organizate în fântâna arteziană din curtea interioară, cea care optimizează și feng shui-ul local și asigură curgerea chi-ului pozitiv spre portmoneul meu de investitor. În curtea interioară vom avea și o crescătorie de migdali, să avem ce mulge pentru masa pacienților cu nivel mare pseudoștiințific și jipan pe pășunea eco, bio, OMG free, paraben-free. Infarctul și accidentul vascular cerebral se tratează simplu cu apă cu lămâie și ghimbir, care desfundă arterele (se știe de mii de ani). Soluțiile rămase nu se vor refolosi, ci cu ele vor fi desfundate toaletele care au probleme din cauza procedurilor de detox aplicate fiecărui pacient, că doar nu poți trata pe nimeni dacă e intoxicat cu toxine periculoase prezente peste tot: în aer, în mâncare, în plante și animale, în pat cu iubita neortodoxă.

Bolile infecțioase vor fi tratate cu antibiotice naturale: usturoi, ceapă în șosete, apifitoterapie și lapte de mamă iubitoare. Depresiile și anxietățile vor beneficia de specialiști în dream teaching și hipno-magnetic coaching, iar țărănoii care nu înțeleg limba engleză vor fi lăsați să se dea singuri cu capul de pereți. Transplantele se vor efectua simplu prin mesmerism și magnetism, de la animalul de campanie. Nu răspundem de calitatea organelor cu excepția creierului de găină, care înlocuiește, în orice situație, orice creier la un procent însemnat din populație.

La externare fiecare pacient va primi bonus o ședință de antiaging în barocamera achiziționată pentru tratamentul marilor arși, că doar nu o pot arunca la gunoi pe șest, mai bine o mută la spitalul ăsta al meu; scapă autoritățile de griji și au un motiv serios să facă alte achiziții la fel de salvatoare de vieți pe și mai multe milioane de euro.

Hai, gata cu visatul cu ochii deschiși, pardon, gata cu lucrul cu vise – conform nomenclatorului de meserii în vigoare! La muncă! Mă apuc să scriu un proiect de finanțare din bani europeni, sunt convinsă că spitalul ăsta e un model necesar pentru toată omenirea! Va fi un succes internațional fără precedent. Omenire, îți urez multă sănătate. Mintală în special.

Simona Tivadar

Simona Tivadar

Medic primar în diabet, boli de nutriție si metabolism. Adepta explicației științifice cu orice preț, cu amendamentul că dacă respecți toate regulile, pierzi toată distracția. Heităr convins al vieții virtuale, care își calcă sistematic pe inimă de vreo doi ani, într-un razboi naiv și personal cu impostura medicală, vraci vegani și vârcolaci daco-plafarişti. Și care vă invită si pe voi să creșteți oastea celor care cred că "glumind putem spune orice, chiar și adevărul" -S. Freud.
Simona Tivadar
6 Comments
 • Dromichete
  November 28, 2016

  Vă rîdeți d.voastră de atâția și atîția oameni de bine care atâta au studiat ei ca să ne facă ei bine pe noi.
  Ce știți d.voastră? Ei au dat și bani ca să ia diplomele alea muncite cu sudoarea minții. Vă râcâie că nu știți și d.voastră tehnicile astea noi și revoluționare?
  Uo, mă ignoranto!

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

 • Geri
  November 28, 2016

  Si din nou, la fel ca si in alte articole similare, binevenite, care ridiculizeaza sau combat prostiile pseudomedicale, nici un cuvintel despre homeopatie. :/

  Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  • bonifaciu lazau
   November 28, 2016

   Haha, da.. aia merita un articol separat.

   Like ori Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 • shanti
  November 28, 2016

  forma interesanta, continut zero barat! stimata doamna, va irositi energia. ce aduce bun in univers toata buluceala asta de metafore? pacat, aveti potential…

  Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  • gigi carbasan
   December 5, 2016

   dupa nume *shanti* as zice ca te-ai regasit in spital. lasa-ma sa ghicesc: vegan(ă)?

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Io
   January 15, 2017

   Nu mai cititi daca nu intelegeti. E dificil ce scrie doamna doctor, solicita prea mult creierul.

   Like ori Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *