Vrem să vă vedem sânii! Da, fetele de la Sereniti, vor să vă vadă sânii! Om fi feministe și altele asemenea, cum zic unii, dar oricum ar fi vrem să vă vedem sânii. Orice fel de sâni, mari, mici, siliconați, lăsați, săltați, expirați, tineri, bătrâni, simetrici, inegali și cum or mai fi ei. Sâni să fie și să fie ai voștri sau ai prietenelor, mamelor, bunicilor. Dacă ne scrieți și câteva cuvinte despre ei atunci cu atât mai bine, vrem să-i citim și să-i descoperim împreună. Ne găsiți pe messul de facebook.

Nu vă mai ascundeți sânii!

Îi vrem însă sănătoși și examinați periodic de mâini și aparatură competentă, care să vă asigure că totul este în regulă și că vă puteți bucura de ei atât voi cât și ai voștri. Mergeți periodic și ordonat să vă vadă sânii și ecograful mamar sau mamografia, în funcție de vârstă. Noi vrem să vă vedem ecografiile sau mamografiile și să ne povestiți experiența pe care ați avut-o când v-ați arătat sânii doctorilor. Ne trimiteți pe messengerul de pe facebook povestea sânilor voștri și noi o arătăm și altora. O faceți pentru voi, pentru noi și pentru femeile care sperăm că vor fi impulsionate să meargă și ele la controlul periodic la sân. Noi pentru noi!

Cei de la Donna Medical Center, partenerii nostri care ne ajută în acest demers, vă oferă în clinca lor servicii și aparatură de înaltă calitate atât pentru ecografiile mamare cât și pentru mamografiile digitale cu tomosinteză 3D. Altfel spus, duceti-vă acum la control și continuați periodic! Durează maxim 20 de minute, testat de noi și vă luați și de-o grijă.

Simona Tivadar a dat startul și ne zice că: “Eu fac mamografii de la 19 ani în ritmul pe care mi-l indică medicul oncolog, alternându-le cu ecografii de control. Fetele mele fac analize periodice conform protocoalelor medicale în uz. Și vă asigur că toți medicii întregi la minte fac așa, pentru că prevenția e cel mai bun lucru pe care l-a adus medicina modernă și pe care medicina pădurilor Evului Mediu nu îl poate oferi. 20 de minute durează o mamografie sau o ecografie tridimensională de sân. Atât durează, doamnă, să îți salvezi viața! Intrați și voi în această campanie și faceți-vă ecografii de sân (dacă aveți până la 40 de ani) sau mamografii (dacă aveți peste 40-45 de ani și în funcție de afecțiunile preexistente), sunt posibile chiar dacă aveți implanturi de silicon; îndemnați-vă mamele și bunicile să o facă, dacă le iubiți.”

Vrem sâni controlați și sănătoși și vrem să ne povestiți și nouă despre ei! Și chiar dacă nu vreți să ni-i arătați nouă, arătați-i cui vreți voi, dar ca să vă și bucurați de ei mergeți la control periodic.

De ce? Citiți mai jos:

  • cancerul de sân este cel mai frecvent cancer la femei;
  • 1 din 8 femei vor fi la un moment dat în viață diagnosticate cu cancer mamar:
  • cancerul de sân nu ține cont de cine ești: doar 10% din cazuri de cancer mamar se datorează factorilor genetici. Pentru restul cauzele nu sunt cunoscute.

Dar:

  • singura armă împotriva cancerului mamar este prevenția, adică efectuarea anuală a ecografiei mamare sau a mamografiei, pentru depistarea precoce a oricărei afecțiuni mamare;
  • depistat la timp cancerul mamar poate fi vindecat într-un procent de 90%